Home / Πολιτική / Γρηγοράκος: Δεν αποκλείω στελέχη των ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να πάνε στο Μητσοτάκη (βιντεο)

Γρηγοράκος: Δεν αποκλείω στελέχη των ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να πάνε στο Μητσοτάκη (βιντεο)

Τριγμοί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) μετά τη νίκη Μητσοτάκη στη ΝΔ. Ο βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος, σε συνέντευξή του, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στελέχη των δυο συνεργαζόμενων κομμάτων να αποχωρήσουν για τη ΝΔ του Κυριάκου ενώ άφησε ανοιχτό το δικό του πολιτικό μέλλον. Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου αντέδρασε άμεσα καλώντας τον σε απολογία.
Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ το πρωί ο Λεωνίδας Γρηγοράκος μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο στελέχη ή ακόμα και εν ενέργεια βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να πορευτούν με τη ΝΔ μετά τη νίκη του, απάντησε πως δεν αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ερωτηθείς αμέσως μετά αν ο ίδιος θα μπορούσε να είναι ένα από αυτά τα στελέχη είπε: «Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Αν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν αλλάξει και δεν δώσει το στίγμα της, ίσως δεν κατέβω καθόλου στις επόμενες εκλογές».
Σημειώνεται ότι τα όσα ανέφερε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τη δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννήματα, ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του κ. Μητσοτάκη. Μας χωρίζει άβυσσος, είπε συγκεκριμένα. Αντιθέτως ο βουλευτής του κόμματος δήλωσε, σήμερα, καθαρά και ξάστερα ότι εκείνος δεν τον χωρίζει μια άβυσσος από τον κ. Μητσοτάκη.

Σφοδρή αντίδραση από τη Χαριλάου Τρικούπη

Αμέσως μετά τα παραπάνω ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου κάλεσε σε απολογία το Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Πηγές του ΠΑΣΟΚ ανέφεραν ότι ο κύριος Γρηγοράκος είναι υποχρεωμένος είτε να κατονομάσει τους βουλευτές που είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στη ΝΔ, είτε να ανακαλέσει.

About totritomati