Home / Lifestyle / Γνωστός μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ, χαροπαλεύει!

Γνωστός μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ, χαροπαλεύει!

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, χαροπαλεύει για την ζωή του, πρώην άσσος των Lakers, ο οποίος για τέσσερις συνεχείς μέρες ξεφάντωνε σε πολυτελές ξενοδοχείο, όταν την Τρίτη βρέθηκε αναίσθητος στο πάτωμα οίκου ανοχής από δύο ιερόδουλες οι οποίες κάλεσαν αμέσως για βοήθεια.

Ο λόγος για τον Lamar Odom, τον κορυφαίο  μπασκετμπολίστα  του ΝΒΑ που έγινε ακόμα πιο γνωστός μετά το γάμο του με την Khloe Kardashian.

Από τους υπαλλήλους του οίκου ανοχής ειδοποιήθηκε αμέσως ο διευθυντής, ο οποίος δήλωσε ότι ο Lamar, έβγαζε υγρό από από το στόμα και τη μύτη και  αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Πολλοί περίμεναν ότι στο δωμάτιο θα υπήρχαν ναρκωτικά όμως η αστυνομία δεν βρήκε καμία παράνομη ουσία. Η αιτία που πιθανότατα τον οδήγησε να παλεύει για τη ζωή του είναι η αλόγιστη κατανάλωση χαπιών (υποκατάστατων του viagra) και αλκοόλ. Αυτή δε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο προαναφερόμενος βρέθηκε σε περιπέτειες με το ωραίο φύλο και τον αλκοολισμό, αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος χωρισμού του, με την Khloe Kardashian (τον περασμένο Ιούλιο).

Παρόλα αυτά μόλις  ειδοποίησαν την  Κhloe για την κρισιμότητα της κατάστασης του πρώην συζύγου της, τόσο η ίδια, όσο και η αδερφή της Kim και η μητέρα της Kris έφυγαν εσπευσμένα από το Los Angeles για να σταθούν στο πλευρό του.

Δείτε το video με την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

 

gus_maverick

About gus_maverick