Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Europa League / Γκρίγκορτσουκ: «Θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»!

Γκρίγκορτσουκ: «Θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»!

Ο  50χρονος Ουκρανός τεχνικός αρχικά μίλησε για τις καιρικές συνθήκες στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για την κατάσταση των τραυματιών. «Η βροχή είναι το λιγότερο πρόβλημα για μας. Η κατάσταση στο μέτωπο των τραυματιών έχει βελτιωθεί, ωστόσο θα ρισκάρουμε με παίκτες που θα μπουν στην ενδεκάδα μια και δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Εκτός ομάδας είναι ο Ντοντό. Επίσης η απουσία του Περέιρα είναι σημαντική από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ».

Για τον στόχο της Γκαμπάλα στο αυριανό παιχνίδι είπε: «Φυσικά και θέλουμε τη νίκη, αν γίνεται και με καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αύριο θα τα καταφέρουμε. Για τέτοια παιχνίδια ζεις στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι σε μας και στους αντιπάλους καλή τύχη».

Για το γεγονός ότι υπάρχει πίεση στη Γκαμπάλα είπε: «Μας ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού. Θα το ξέρουμε από πριν. Θέλουμε νίκη της Μπορούσια. Αν έρθουν όλα ιδανικά, σε συνδυασμό με δική μας νίκη θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την πρόκριση».

Για τις παραστάσεις που έχει η ομάδα του από την διοργάνωση είπε: «Πριν από 4-5 χρόνια δεν σκεφτόμασταν ότι δυο ομάδες από το Αζερμπαϊτζάν θα έπαιζαν στο Europa League. Κερδίσαμε εμπειρίες και παραστάσεις, ενώ έχουμε χάσει βαθμούς. Θέλω να κριθεί η πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Προσωπικά  ξέρω από τέτοια παιχνίδια».

http://www.gazzetta.gr/

About gus_maverick