Home / Ελλάδα / Γιώργος Καζαντζής: ΟΧΙ το Βαλς της Ουτοπίας!

Γιώργος Καζαντζής: ΟΧΙ το Βαλς της Ουτοπίας!

Του προσέφεραν μερικές χιλιάδες ευρώ απλώς για να παραχωρήσει τη μουσική του για το τηλεοπτικό σποτ… του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων υπέρ του ΝΑΙ.

Για τον Γιώργο Καζαντζή το ΟΧΙ ήταν αβίαστο. «Θα ήταν υποκριτικό εκ μέρους μου να αποδεχθώ την πρόταση εφόσον μέσα μου είμαι ξεκάθαρος για το »όχι»», δηλώσε σε απογευματινή εφημερίδα.

«Όταν θεοί και δαίμονες κινητοποιούνται εναντίον του δημοψηφίσματος σημαίνει ότι αντιστεκόμαστε, όταν κάτι πάει να γίνει για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Οι άνθρωποι έχουν πανικοβληθεί τους βομβαρδίζουν όλη μέρα με το ψέμα οτι αν πούμε »όχι» στο μνημόνιο λέμε »όχι» και στην Ευρώπη. Δεν είναι έτσι, είναι παραπληροφόρηση.Εγώ ένοιωσα τεράστια ανακούφιση που είπα »όχι». Δεν είμαστε ραγιάδες».

Η ανάρτηση του συνθέτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Αγαπητοί φίλοι. Μόλις με ειδοποίησαν από την ΑΕΠΙ ότι ο Σύλλογος Ελλήνων Βιομηχάνων προετοιμάζει από σήμερα τηλεοπτικό σποτ καμπάνιας υπέρ του ΝΑΙ, που θα παιχθεί σε όλα τα »κανάλια» και ζήτησε για μουσική »Το Βαλς της Ουτοπίας», έναντι σοβαρής αμοιβής. Βέβαια είπα ΟΧΙ και ένοιωσα τεράστια ανακούφιση. Άντε καλή αρχή στα ΟΧΙ».

Η σύνθεση του Γ. Καζαντζή:

About admin