Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Europa League / Για τη νίκη θα παίξει σήμερα κόντρα στη Σάλκε ο Αστέρας Τρίπολης

Για τη νίκη θα παίξει σήμερα κόντρα στη Σάλκε ο Αστέρας Τρίπολης

Απόψε ολοκληρώνεται το ταξίδι του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League.

Οι Αρκάδες υποδέχονται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τη Σάλκε, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων της διοργάνωσης . Μετά από πέντε παιχνίδια στον 11ο όμιλο η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έχει 4 βαθμούς, με μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Τα κίνητρα για τους «κυανοκίτρινους» είναι πολλά, αφού πρώτα από όλα θέλουν να αποχαιρετήσουν με θετικό αποτέλεσμα τη διοργάνωση, δεύτερον να αυξήσουν τα έσοδά τους (2,88 εκατ. € είναι μέχρι στιγμής) και τρίτον να μαζέψουν βαθμούς για την κατάταξή τους στη βαθμολογία της UEFA για τις μελλοντικές κληρώσεις που θα συμμετέχουν.

Ο κ. Βεργέτης θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Θεοδωρόπουλο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλο και Παντελιάδη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ιγκλέσιας και Κουρμπέλης, με τους φούντα, Φερνάντες και Λανθαρότε να έχουν περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες. Στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται ο Γιάννου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπετάνος, Γιαννούλης, Γκοϊάν, Δημούτσος, Νίκο, Τσοκάνης, Μπερτόλιο και Χαμντανί. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μάσα, Αλόκο, Τορμένα και Κοσίτσκι, ο Σκουρτάι που δεν υπολογίζεται τον τελευταίο καιρό και οι Παπαδόπουλος, Μπαντής, Κιτοκό και Μουκάμ που δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα της UEFA.

Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί θα παίξουν με τους Φάρμαν (τερματοφύλακα), Καϊσάρα, Χέβεντες, Νοϊστάντερ, Κολάσινατς (άμυνα), Μέγερ, Γκάις, Χόιμπεργκ, Σανέ (στα χαφ), Τσούπο-Μότινγκ και Χούντελααρ (επίθεση).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/ki-omws-exei-kinitra-o-asteras/3127579

About basilis progressive