Home / Ειδήσεις / Για τα μάτια μιας γυναίκας το φονικό στο κέντρο της Αθήνας

Για τα μάτια μιας γυναίκας το φονικό στο κέντρο της Αθήνας

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

«Μου πειράζετε την γυναίκα. Περιμένετε, τώρα θα σας δείξω», είπε ο δράστης πριν σκορπίσει τον θάνατο

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη του μακελειού που είχε ως αποτέλεσμα έναν 47χρονο νεκρό και δύο τραυματίες, 53 και 57 ετών, το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο δράστης παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα ασύλληπτος. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το αιματηρό περιστατικό έγινε για μια γυναίκα, ομογενή από το Καζακστάν, η οποία εργάζεται σε καφενείο της οδού Ζήνωνος.

Ο δράστης, πιθανόν Ιρακινός κουρδικής καταγωγής σύμφωνα με τις μαρτυρίες, φαίνεται για πολλοστή φορά να πήγε στις 10:30 χθες το πρωί στο καφενείο της οδού Ζήνωνος στην Ομόνοια, όπου παρενοχλούσε την υπάλληλο.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας 47χρονος συνεργάτης του, παρενέβησαν ζητώντας από τον δράστη να σταματήσει την ενοχλεί. Ο δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι τοξικομανής, εξοργίστηκε λέγοντας στους δύο άνδρες: «Μου πειράζετε την γυναίκα. Περιμένετε, τώρα θα σας δείξω».

Έφυγε και επέστρεψε έχοντας πλέον στην κατοχή του ένα πιστόλι. Στη θέα του όπλου οι δύο άνδρες επιχείρησαν να διαφύγουν, με τον δράστη να τους καταδιώκει και στη συμβολή των οδών Ζήνωνος και Κουμουνδούρου να τους προφταίνει και να πυροβολεί τουλάχιστον 6-7 φορές εναντίον τους.

Ο 47χρονος τραυματίζεται σοβαρά στα πλευρά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Ο δράστης συνέχισε να πυροβολεί τραυματίζοντας στα πόδια, τον 53χρονο ιδιοκτήτη, ενώ από εποστρακισμό σφαίρας τραυματίστηκε στο πόδι ένας 57χρονος, ο οποίος βρισκόταν για ψώνια στην περιοχή και περνούσε από την συγκεκριμένη οδό.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis