Home / Πολιτισμός / Μουσική / Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο Βράχων

Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο Βράχων

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό το 12μηνο που έτρεξε από καλοκαίρι σε καλοκαίρι, ήταν κάτι σαν Έτος Χαρούλη, με τις καλοκαιρινές συναυλίες όπου δεν ήταν εύκολο να βρεις θέση, το άλμπουμ «Χίλια καλώς εσμίξαμε», τις sold out εμφανίσεις στην Ακτή Πειραιώς και την πρώτη ευρωπαϊκή του τουρνέ.

Και τώρα, με φρέσκες και ανανεωμένες εμπειρίες, μαζί με το γκρουπ του, ο Γιάννης Χαρούλης είναι έτοιμος να ροκάρει ξανά (στις 8, 9 και 10/6 ) με μια δυναμική που αντλεί από τον πραγματικό κόσμο, μέσα από αισθήματα, μέσα από την παράδοση και έξω από αυτήν. Πάντα με μια αλήθεια ως όχημα.

«Χίλια καλώς εσμίξαμε»: η παράδοση, η λαϊκή ιστορία, η σύγχρονη δημιουργία, οι ποιητές, οι στιχουργοί μας, τραγούδια που αγαπήσαμε, στίχοι που τραγουδήσαμε γίνονται ένα με τη φωνή και το λαούτο του Γιάννη Χαρούλη αλλά και την μπάντα του.

Χώρος Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»

Βύρωνας
Τηλ: 2107626438
Από 8/6 Eώς 10/6
Ημέρες / ώρες: Tα εισιτήρια για τις συναυλίες της 8ης και 9ης Ιουνίου έχουν εξαντληθεί

Είσ.: € 12, φοιτ.-άνεργοι: € 10. Προπώληση: Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload Stores, Media Markt, www.viva.gr, www.public.gr, 11876, Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού (Ευαγγελικής Σχολής 26, 6ος ορ. Δευτέρα-Παρασκευή, 9 π.μ.-2.30 μ.μ.), Δημαρχείο Δάφνης (Έλλης 16 & Κανάρη, 1ος ορ. Δευτέρα-Παρασκευή, 9 π.μ.-12 μ.), Δημαρχείο Υμηττού (Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1. Δευτέρα-Παρασκευή, 8 π.μ.-12 μ.), ταμείο θεάτρου (6-10 μ.μ.)

About admin