Home / Βίντεο / Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Μπέζος παίρνει 600 ευρώ για την εκπομπή. Δεν είναι αρπακτικό»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Μπέζος παίρνει 600 ευρώ για την εκπομπή. Δεν είναι αρπακτικό»

Δείτε τo video!

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για το κρατικό σόου για παιδιά που αναμένεται να παρουσιάσει στην κρατική τηλεόραση και αποκάλυψε την αμοιβή του Γιάννη Μπέζου για τη εκπομπή «Μιλώντας για θέατρο»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», αναφέρθηκε στο επόμενο τηλεοπτικό βήμα. «Τηλεοπτικά θα κάνω ένα πρόγραμμα στην κρατική τηλεόραση που θα αφορά παιδιά και μόνο», ανέφερε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Και πρόσθεσε: «Εμείς πάμε για μία παραγωγή μεγάλη. Ένα δίωρο σόου για να έχουν τα παιδιά λόγο. Δεν κοιτάμε τα λεφτά!».

Πώς σχολίαζει την δήλωση του συναδέλφου του Γιάννη Μπέζου σχετικά με την εκπομπή που παρουσιάζει στην δημόσια τηλεόραση «Μιλώντας για θέατρο» και το κόστος της παραγωγής της
; «Η εκπομπή μου στην ΕΡΤ είναι ακριβή. Μου αξίζει!», είχε πει ο Γιάννης Μπέζος. «Ο Μπέζος εκτός από ένας εξαιρετικός ηθοποιός είναι ένας άνθρωπος που δεν ισορροπεί με τα καλά λόγια. Ερωτήθηκε από κάποιον για τα χρήματα που παίρνει. Λοιπόν θα σας πω εγώ…Ο Μπέζος παίρνει 600 ευρώ για την εκπομπή. Δεν είναι κανένα αρπακτικό!», τόνισε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis