Home / Κόσμος / Γερμανία: Φοιτήτρια άφησε το διαμέρισμά της και κατοικεί μόνιμα σε τρένο!! [photos]

Γερμανία: Φοιτήτρια άφησε το διαμέρισμά της και κατοικεί μόνιμα σε τρένο!! [photos]

Όταν οι υπόλοιποι επιβάτες κατεβαίνουν από το τρένο για να πάνε σπίτι τους η Leonie Müller μένει πίσω. Γιατί;; Γιατί βρίσκεται ήδη στο σπίτι της και όπως δηλώνει της αρέσει πολύ!

684752-8883f1a0-499f-11e5-ba64-b40512aab75c

Η 23χρονη φοιτήτρια του πανεπιστημίου Tübingen πήρε την απόφαση να κάνει το τρένο μόνιμη κατοικία της την άνοιξη, μετά από έντονες διαφωνίες που είχε με τον σπιτονοικοκύρη της.

“Αμέσως κατάλαβα πως δεν ήθελα να ζω πια εκεί. Για την ακρίβεια δεν ήθελα να ζω πουθενά συγκεκριμένα” δήλωσε στην Washington Post.

Muller-live-train-_3416797b

Η νεαρή μετέφερε όλα της τα υπάρχοντα εκεί, όπως ρούχα, τάμπλετ, βιβλία και μια τσάντα με είδη υγιεινής. Τα μαλλιά της τα λούζει στο μπάνιο του τρένου. «Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου στα τρένα και μπορώ, ταυτόχρονα, να επισκέπτομαι όσους φίλους και πόλεις θέλω. Είναι σαν να είσαι σε συνεχόμενες διακοπές», είπε.

Leonie-Muller

Αν και το ενοίκιο για το διαμέρισμα που έμενε ήταν φθηνό για τα Γερμανικά δεδομένα, 400 ευρώ το μήνα, τώρα η Müller πληρώνει 340 ευρώ για ένα μηνιαίο εισιτήριο στον σιδηροδρομικό σταθμό όπου επέλεξε να μένει, τονίζοντας πως:  “Ο στόχος μου δεν ήταν μόνο το πιο φθηνό ενοίκιο. Θέλω να εμπνεύσω τους ανθρώπους να ξεφύγουν από τις συνήθειές τους και από αυτά που θεωρούν φυσιολογικά. Πάντα υπάρχουν περισσότερες επιλογές από αυτές που πιστεύουμε πως έχουμε.”

Muller-live-train-_3416801b

Η Müller συνήθως ταξιδεύει τα βράδια και κάποιες φορές μένει στο σπίτι του φίλου της στην Κολωνία και στης μητέρας της στη Στουτγκάρδη.

“Οι περισσότεροι φίλοι μου συμφωνούν με αυτό που κάνω αν και κάποιοι με θεωρούν αρκετά περιπετειώδη. Υπάρχουν και κάποιοι βέβαια που έχουν αντιδράσει αρνητικά λέγοντάς μου πως προσβάλω τον -καθώς πρέπει- τρόπο ζωής.” είπε σε συνέντευξή της στον Γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό SWR.

Το εγχείρημα αυτό έχει και ακαδημαϊκό σκοπό για την νεαρή φοιτήτρια, καθώς η πτυχιακή της θα βασιστεί στις εμπειρίες της ως μοντέρνος νομάς. Επίσης καταγράφει αυτό το περίεργο πείραμα στο blog της.
Το μόνο της πρόβλημα; Να βρει ένα ζευγάρι ακουστικά που να απομονώνουν καλά τη φασαρία!!

 

MaryAv – pes.gr

 

About maryav