Home / Πολιτική / Β. Μεϊμαράκης: Την επόμενη των εκλογών το μήνυμα των πολιτών θα είνα μήνυμα συνεργασιών

Β. Μεϊμαράκης: Την επόμενη των εκλογών το μήνυμα των πολιτών θα είνα μήνυμα συνεργασιών

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο και κατηγόρησε πως αδιαφόρησε και δεν έκανε καμία ουσιαστική κίνηση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24.

Ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε πως η κυβέρνηση της ΝΔ ήταν σε μια πολύ καλή φάση συνεννόησης με την Ευρώπη για το θέμα αυτό ενώ ο ίδιος είχε ζητήσει, όπως είπε, να ενημερωθεί και ο ΟΗΕ για να υπάρξει μια παγκόσμια πολιτική. ? Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αδιαφόρησε και δυσφόρησε, η Ελλάδα εξέπεμψε το μήνυμα «περάστε απέναντι»? τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης ο οποίος και επεσήμανε πως το θέμα αυτό πρέπει όλοι να το δουν ανθρώπινα. Ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε συγχαρητήρια στην υπηρεσιακή κυβέρνηση που σε 2-3 μέρες, όπως είπε, έκανε όσα δεν έκαναν οι άλλοι σε 7 μήνες, και τόνισε πως ?αποδεικνύεται ότι ούτε καν η αρχή και η επιτροπή που χρειαζόταν για να πάρουν τα χρήματα, όπως λέει ο επίτροπος ο κύριος Αβραμόπουλος, δεν υπήρχε?. Όπως είπε αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος θα πήγαινε στα νησιά που έχουν το πρόβλημα, αλλά θεωρεί πως η επίσκεψή του μπορεί να παρερμηνευτεί ως προεκλογική υποκρισία.

Όσον αφορά τα ψηφοδέλτια του κόμματος ο κ. Μεϊμαράκης επανέλαβε πως δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στα ψηφοδέλτια εκτός αν κάποιοι αποχωρήσουν οικειοθελώς. Μάλιστα απάντησε σε όσους διερωτώνται αν θα βάλει ? δικούς του? στο επικρατείας λέγοντας χαρακτηριστικά πως ? δεν υπάρχουν δικοί μου, εγώ τους θεωρώ όλους Νέα Δημοκρατία?.

Ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε πως η κοινωνία στέλνει μήνυμα συνεννόησης και πως έχει βάλει στην άκρη τους λαϊκιστές.

About totritomati