Home / Πολιτική / Β. Μεϊμαράκης: Θα επιχειρήσουμε να βελτιώσουμε την κακή συμφωνία που φέρνει ο Αλ. Τσίπρας

Β. Μεϊμαράκης: Θα επιχειρήσουμε να βελτιώσουμε την κακή συμφωνία που φέρνει ο Αλ. Τσίπρας

Την ανάγκη να καταδειχθούν πολιτικές ευθύνες στην υπόθεση του Γιάνη Βαρουφάκη επεσήμανε ο Ευάγγελος Μειμαράκης, χαρακτηρίζοντας τον πρώην υπουργό Οικονομικών ως « μοιραίο» και δηλώνοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα έπρεπε να είχε άγνοια σε τόσο σημαντικά ζητήματα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τη Μαρία Χούκλη, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει τί έγινε, λέγοντας πως ο Γιάνης Βαρουφάκης «είναι ο μοιραίος ο οποίος συσκεπτόταν με τους σοφούς, πριν μας πάει ο Παπανδρεου στο Καστελόριζο»

«Έχω θέμα με τους υποκριτές που μας λένε ότι μας στηρίζουν να μένουμε στο ευρώ, και την ίδια ώρα ετοιμάζουν σενάρια» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης. συμπληρώνοντας πως «έπρεπε να μας το είχαν πει ότι το plan Β ήταν έξοδος από το ευρώ. Εμείς θεωρούσαμε ως plan b, ένα σχέδιο που θα μας πήγαινε σε μια συμφωνία εντός ευρώ» συμπλήρωσε ο κ. Μειμαράκης.

«Εμείς δεν ψηφίζουμε την κυβέρνηση και τα μέτρα, ψηφίζουμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Ο δρόμος της μη συμφωνίας είναι καταστροφή, ο άλλος δρόμος μας δίνει τη δυνατότητα να τα παλέψουμε. Αυτή την κακή συμφωνία που φέρνει ο Τσίπρας, θα δούμε πώς θα μπορέσουμε να τη βελτιώσουμε» δήλωσε o πρόεδρος της ΝΔ.

About totritomati