Home / Ειδήσεις / Β. Μεϊμαράκης: Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρείς και λίγο σε εκλογές

Β. Μεϊμαράκης: Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρείς και λίγο σε εκλογές

Με πρώτο σταθμό τη Νεάπολη Λασιθίου ξεκίνησε σήμερα την διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη ο Πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Νωρίς το μεσημέρι, ο κ. Μεϊμαράκης μετέβη στη Νεάπολη όπου του επιφυλάχθηκε υποδοχή από κατοίκους της περιοχής και συνομίλησε μαζί τους ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον ‘Αγιο Νικόλαο Λασιθίου και στα γραφεία της αντιπεριφέρειας.

Εκεί είχε συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Πελαγία Πετράκη , δημάρχους και φορείς της Αυτοδιοίκησης τονίζοντας πως ο θεσμός της αυτοδιοίκησης είναι πολύ σημαντικός για τη ΝΔ .

Επίσης συναντήθηκε και με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων οι οποίοι του παρουσίασαν αναλυτικά τα προβλήματα του Νομού της ελλείψεις σε υποδομές στην υγεία επίσης αναφέρθηκαν στα θέματα της ανεργίας του τουρισμού κ.α.

Κατά τη συζήτηση που είχε ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι θα πρέπει να χτίσουμε εμπιστοσύνη για να λύσουμε τα προβλήματα και παράλληλα θα πρέπει να βρούμε μια βασική κατεύθυνση προκειμένου να συνεννοούμαστε. Ακόμη χαρακτήρισε την επόμενη πενταετία πολύ κρίσιμη για το μέλλον της χώρας.

Επεσήμανεοι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι πολύ σημαντικές καθώς “δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρείς και λίγο σε εκλογές».

Κατά την περιοδεία του ο κ. Μειμαράκης ζήτησε ακόμη να δώσουν οι πολίτες ψήφο εμπιστοσύνης και όχι ψήφο διαμαρτυρίας ή ψήφο τιμωρίας η οποία κόστισε στον τόπο περίπου 90 δισ. ευρώ.

Αφού κατηγόρησε τον Α. Τσίπρα ότι ανακόπτει την «πορεία που είχαμε χαράξει» και οδηγεί τη χώρα σε εκλογές πρόσθεσε ότι οι εκλογές αυτές θάλαμε να μας δώσουν την δυνατότητα να αναπτύξαμε τα επιχειρήματα μας και οι πολίτες να προβληματιστούν και να πάνε στην κάλπη έχοντας κρίνοντας τα πεπρωμένα του 7 μήνου της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμένου.

About m bonsu