Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / «Βύθισε» τον Εθνικό και τώρα η Μπαρτσελονέτα!

«Βύθισε» τον Εθνικό και τώρα η Μπαρτσελονέτα!

Ο Ολυμπιακός σημείωσε την 9η νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα της Α1 επικρατώντας του Εθνικού με 15-5 ως τυπικά φιλοξενούμενος στο «Π. Καπαγέρωφ» και εστιάζει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης με την Μπαρτσελονέτα για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Όπως συμβαίνει στην πλειοψηφία των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του και να προσθέσει μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό του.

Με δυο γκολ του Γούνα και ένα του Μουρίκη, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 0-3, 1:38 πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου για να μειώσει ο Τζώρτζης σε 1-3 (0:24). Στο 2ο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός ανέβασε ταχύτητα σκόραρε πέντε φορές ακόμα και διεύρυνε το προβάδισμά του στο 8-2 ενώ με 3-11 οδηγούσε στο σκορ στο φινάλε του 3ου οκταλέπτου.

Μετά από αυτή την επικράτηση οι «ερυθρόλευκοι» επικεντρώνονται στο παιχνίδι ερχόμενης Τρίτης στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελονέτα. Ο Ολυμπιακός στον Α’ όμιλο του Champions League, προέρχεται από την σπουδαία νίκη κόντρα στην Πριμόριε Ριέκα και ενώ είχαν προηγηθεί οι διαδοχικές εκτός έδρας ισοπαλίες με Έγκερ και Σπαντάου.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-5, 1-3, 2-4

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τζωρτζάτος, Τζώρτζης 2, Θαλασσινός, Κόχειλας, Χατζηκυριακάκης 1, Μίσιτς, Χαραλαμπόπουλος, Χονδροκούκης 1, Φούτρης, Ξανθόπουλος, Μπεριστιάνος, Αργυρακούλης, Αϊβαλιώτης, Βουνισέας, Αργυρόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γούνας 2, Φουντούλης 3, Δερβίσης, Ποντικέας, Ντόσκας 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 2, Βλαχόπουλος 2, Γαλανόπουλος.

www.gavros.gr

About gus_maverick