Home / Διάφορα / Βρέφος τερματίζει το Street Fighter V

Βρέφος τερματίζει το Street Fighter V

Έπαιζε βιντεοπαιχνίδια από την κοιλιά της μάνας του; Δείτε ένα πραγματικά, απίστευτο βίντεο (Vid)

Επιμέλεια: Μαρίλη Νίκολη* για το gr.ign

Τα fighting games πάντα είχαν την δική τους φιλοσοφία στο gameplay, ενώ πολλές φορές τα combo hits και οι κινήσεις των χαρακτήρων μπορούσαν να πραγματοποιηθούν και εντελώς τυχαία πατώντας μανιωδώς όλα τα κουμπιά του χειριστηρίου (ε δεν μπορεί, όλο και κάτι θα πετύχαινες!).

Δίχως να έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα ως προς την εν λόγω φιλοσοφία, ένας πατέρας αποφάσισε να μυήσει το μωρό του στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών από τους πρώτους κιόλας μήνες ζωής του, ξεκινώντας από το πρόσφατο Street Fighter V (δείτε το Review του IGN Greece). Ο λεγόμενος Papapaint χρήστης του Youtube λοιπόν, κατέγραψε την θριαμβευτική στιγμή όπου ο γιος του τερματίζει την ιστορία του Birdie (Story Mode) στο Street Fighter V.

Φυσικά, μην φανταστείτε πως ο μικρός μας φίλος γνωρίζει τα κουμπιά ή τα combos των χαρακτήρων, ούτε έχει υπερδυνάμεις του gaming από τα γεννοφάσκια του. Όπως εξηγεί και ο πατέρας του, ο Birdie είναι ένας χαρακτήρας με σχετικά εύκολες κινήσεις για όποιον πατάει τυχαία τα κουμπιά, όπως το παραπάνω χαριτωμένο νεογέννητο.

ο σίγουρο είναι, πως όταν ο μικρός μεγαλώσει θα μπορεί επίσημα να λέει πως “έπαιζα παιχνίδια από τότε που γεννήθηκα!”, και επιτέλους να το εννοεί…!

Η Μαρίλη (Fairy), Editor-in-chief του Gaming Dep. αρνείται πεισματικά να μεγαλώσει, παίζοντας κάθε είδους παιχνίδι και καταστρώνοντας πολύχρωμα σχέδια για το 2016. Βρείτε την στο facebook.

Πηγή:News247.gr

About Vassilis Batzis