Home / Κόσμος / Βρέθηκαν συντρίμμια που ίσως ανήκουν στο εξαφανισμένο αεροπλάνο της Malaysia Airlines. [Photos]

Βρέθηκαν συντρίμμια που ίσως ανήκουν στο εξαφανισμένο αεροπλάνο της Malaysia Airlines. [Photos]

Φωτογραφίες συντριμμιών που ενδέχεται να ανήκουν στο εξαφανισμένο αεροσκάφος της MH370 των Μαλαισιανών αερογραμμών έχουν προκαλέσει παγκόσμια αναστάτωση από χθες.

malesian2

Σύμφωνα με το CNN αξιωματούχοι και ερευνητές έσπευσαν στο μικρό νησί Réunion στον Ινδικό Ωκεανό προκειμένου να εξετάσουν τα ευρήματα τα οποία έχουν πυροδοτήσει νέα σενάρια για το μυστηριώδες αεροπορικό δυστύχημα που απασχόλησε όλο τον πλανήτη για αρκετούς μήνες.

malesian4

Υπενθυμίζεται πως όλους αυτούς τους μήνες δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του αεροσκάφους και των 239 επιβατών, αν και πολύμηνες έρευνες “σάρωσαν” όλη την περιοχή για κάποιο ίχνος του αεροσκάφους.

malesian3

Οι φωτογραφίες αναφέρεται πως εστάλησαν σε έναν ειδικό της αεροπλοΐας από έναν ντόπιο, ο οποίος στη συνέχεια επικοινώνησε με τις αρμόδιες αρχές για το υλικό.

madagascart

Τα πρώτα σχόλια των αναλυτών και των παρατηρητών είναι επιφυλακτικά και συνιστούν υπομονή μέχρι να υπάρξουν ολοκληρωμένες αναφορές από τους εμπειρογνώμονες που βρίσκονται ήδη στο νησί.

Το Γαλλικό Πρακτορείο μεταδίδει πως το εύρημα που εντοπίστηκε είναι περίπου 2 μέτρα σε μήκος, μοιάζει με τμήμα του φτερού και ξεβράστηκε πρόσφατα στην παραλία.

malesian5twitter

Μαρτυρίες ντόπιων που το βρήκαν αναφέρουν πως ήταν καλυμμένο με όστρακα, κάτι που μαρτυρά πως ήταν στο νερό για πολύ καιρό.

 

 

ΠΗΓΗ: lifo.gr

About maryav