Home / Ειδήσεις / Βράβευση Αιμοδοτών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο

Βράβευση Αιμοδοτών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο

Τους Έλληνες Αιμοδότες, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και στελέχη του Ιατρικού και Παραϊατρικού προσωπικού σε υπηρεσίες αιμοδοσίας Νοσοκομείων, που έχουν προσφέρει περισσότερες από 50 μονάδες αίμα, τίμησε σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στην εκδήλωση που έγινε μέσα σε κλίμα συγκίνησης παρέστησαν ο υπουργός Υγείας Παν. Κουρουμπλής και εκπρόσωποι των υπηρεσιών Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων της χώρας, οι οποίες πρωτοστατούν στην μεταστροφή των αιμοδοτών φιλικού και συγγενικού περιβάλλοντος σε Τακτικούς Μη Αμειβόμενους Εθελοντές Αιμοδότες και παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα ποσοστά συγκέντρωσης εθελοντικά προσφερόμενου αίματος.

Μεταξύ αυτών οι Υπηρεσίες Αιμοδοσίας στα Νοσοκομεία, Παίδων «Αγια Σοφία, και «Αγλαϊα Κυριακού», Αμφισσας, Γρεβενών, Κορίνθου, «Ελπίς», «Αμαλία Φλέμιγκ», «Αγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη, «Χατζηκώστα», στα Ιωάννινα, και η υπηρεσία Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο του Ρίο.

πηγή απε μπε

About m bonsu