Home / Διεθνή / Βερολίνο: Στον «Μαύρο Γάτο» πελάτες και σερβιτόροι είναι γυμνοί

Βερολίνο: Στον «Μαύρο Γάτο» πελάτες και σερβιτόροι είναι γυμνοί

Εστιατόριο για τολμηρούς

«Το γυμνό φέρνει χαλαρότητα. Για μένα, αυτό είναι που κάνει την τέχνη. Και υποστηρίζω οποιαδήποτε μορφή τέχνης», λέει ο σεφ του εστιατορίου

Τολμηροί άνδρες και γυναίκες γδύθηκαν και δείπνησαν σε ένα εστιατόριο που άνοιξε τις πύλες του στο Βερολίνο αυτή την βδομάδα. Το εστιατόριο «Μαύρος Γάτος» καλωσόρισε τους γυμνούς πελάτες του ενώ χρέη σερβιτόρων εκτελούσαν η ηθοποιός Micaela Schafer και η τραγουδίστρια Sarah Joelle. Και οι δύο κυρίες υποδέχονταν τους πελάτες του εστιατορίου ημίγυμνες με καυτά εσώρουχα.


Η ηθοποιός και η τραγουδίστρια σέρβιραν τους πελάτες φορώντας τα απολύτως απαραίτητα


Τολμηροί και απελευθερωμένοι πελάτες. Η Simone και ο Sven απολαμβάνουν το φαγητό τους


Πώς να μην κολλήσεις όταν σε σερβίρει η Micaela Schafer;


«Το γυμνό φέρνει χαλαρότητα», λέει ο σεφ του εστιατορίου


Η τραγουδίστρια Sarah Joelle

Οι πρώτοι γυμνοί πελάτες που εμφανίστηκαν ήταν η 35χρονη Simone και ο 42χρονος Sven σύμφωνα με το Berliner Zeitung. Ο Sven είναι φαν του swinging και είπε ότι η εμπειρία να τρώει γυμνός ήταν απολαυστική.

Ο σεφ του εστιατορίου ο 37χρονος Karl Kinsky είπε: «Το γυμνό φέρνει χαλαρότητα. Για μένα, αυτό είναι που κάνει την τέχνη. Και υποστηρίζω οποιαδήποτε μορφή τέχνης».

Το εστιατόριο είναι γνωστό για τα βιολογικά μπιφτέκια και παϊδάκια που προσφέρει ενώ όποια γυναίκα δεχτεί να δειπνήσει τόπλες το μαγαζί θα την κεράσει ένα ποτό.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis