Home / Βίντεο / Βίντεο: 100 χρόνια φυλακή στον πατέρα που έπνιξε τη θετή του κορη στην πισίνα

Βίντεο: 100 χρόνια φυλακή στον πατέρα που έπνιξε τη θετή του κορη στην πισίνα

Στο Μεξικό

Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν για κάθειρξη 40 ετών αλλά ο δικαστής επέβαλε αυστηρότερη ποινή όταν είδε το βίντεο

Σε ποινή φυλάκισης 100 ετών καταδικάστηκε ο Χοσέ Νταβίντ Ν. ο άνδρας ο οποίος τον Αυγουστο του 2015 είχε πνίξει την τρίχρονη θετή του κόρη σε πισίνα.

Το βίντεο, το οποίο είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου της πόλης Μορέλα όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό ήταν σοκαριστικό.

Ο Νταβίντ Ν. φαίνεται να πετά επανειλημμένα με δύναμη το παιδάκι στην πισίνα, αλλά και να το κρατά για αρκετή ώρα μέσα στο νερό, χωρίς εκείνο να μπορεί να ανασάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρίχρονη σταμάτησε να αναπνέει λίγη ώρα αφότου απομακρύνθηκε από την πισίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που ο πατριός της προσπαθούσε να πνίξει το παιδί, η μητέρα του κοιμόταν ήσυχη σε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Το ακόμα πιο σοκαριστικο που ειπώθηκε στο δικαστήριο ήταν ότι ο Χοσέ γνώριζε ότι το μικρό κορίτσι δεν μπορούσε να κολυμπήσει αλλά δήλωσε έκπληκτος όταν πληροφορήθηκε το θάνατό της.

Ο ίδιος παρέμεινε σιωπηλός καθόλη τη διάρκεια της δίκης. Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 40 ετών αλλά ο δικαστής όταν είδε το βίντεο αποφάσισε να του επιβάλει αυστηρότερη ποινή χωρίς κανένα ελαφρυντικό και χωρίς αναστολή.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis