Home / Βίντεο / Βίντεο: Τυφλός άντρας οδηγεί μοτοσικλέτα υπό την καθοδήγηση της συζύγου!

Βίντεο: Τυφλός άντρας οδηγεί μοτοσικλέτα υπό την καθοδήγηση της συζύγου!

Οι Αρχές επέλεξαν να βγάλουν μια δωρεάν κάρτα επιβίβασης στο λεωφορείο στον Rao και την σύζυγό του, έτσι ώστε να είναι όλοι ασφαλείς

Αυτό το ζευγάρι σκορπίζει… τον τρόμο στην Κίνα! Ένα βίντεο που έχει γίνει viral τους δείχνει να οδηγούν μια μοτοσικλέτα και να κυκλοφορούν αμέριμνοι στους δρόμους. Τι το μεμπτό έχει αυτή η κίνηση, θα πει κανείς! Το πρόβλημα, λοιπόν, είναι ότι ο άντρας που οδηγεί είναι τυφλός και βρίσκεται στο τιμόνι υπό την καθοδήγηση της γυναίκας του, η οποία κάθεται από πίσω του.

Ο Rao, μαζί με την σύζυγό του, μπορεί να περνούν όμορφα και εξυπηρετούνται μέσω αυτής της πρακτικής… ωστόσο τίθεται θέμα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με τις αναφορές ο «Rao» επισκέπτεται συχνά την μητέρα του σε ένα χωριό που βρίσκεται 30 χιλιόμετρα μακρυά από το σπίτι του.

Με τη δημοσιοποίηση του βίντεο ξεκίνησε έρευνα. Ο τυφλός άντρας αποκάλυψε στην αστυνομία ότι χρησιμοποιεί την μοτοσικλέτα για να εξοικονομήσει χρήματα και ότι ακούει προσεκτικά την γυναίκα του, οδηγώντας με ασφάλεια.

Οι Αρχές επέλεξαν να βγάλουν μια δωρεάν κάρτα επιβίβασης στο λεωφορείο στον Rao και την σύζυγό του, έτσι ώστε να είναι όλοι ασφαλείς.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis