Home / Βίντεο / Βίντεο-σοκ: Μεξικανοί έδειραν μέχρι θανάτου έναν ύποπτο για βιασμό 4χρονου κοριτσιού

Βίντεο-σοκ: Μεξικανοί έδειραν μέχρι θανάτου έναν ύποπτο για βιασμό 4χρονου κοριτσιού

Στην πόλη Νουέβο Λαρέδο

Ωστόσο οι αρχές του Μεξικό δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει αν ο άνδρας όντως ήταν αυτος που άρπαξε και επιτέθηκε στο μικρό κορίτσι

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει πολίτες από την πόλη Νουέβο Λαρέδο στο Μεξικό να ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου έναν άνδρα τον οποίο κατηγόρησαν ότι βίασε ένα τετάρχρονο κορίτσι.

Στο βίντεο άνδρες, γυναίκες ακόμα και παιδιά εμφανίζονται γύρω από έναν άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών, ο οποίος είναι στο έδαφος αναίσθητος σε ένα χώρο στάθμευσης.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο άνδρας φέρεται να άρπαξε το μικρό κορίτσι ενώ αυτό βρισκόταν σε φαστ φουντ για να φάει ένα χάμπουργκερ.

Τους γονείς της 4χρονης ειδοποίησε ο αδερφός της. Αμέσως ξεκίνησε η αγωνιώδη αναζήτηση για τον εντοπισμό του μικρού κοριτσιού, το οποίο τελικά βρέθηκε ματωμένο λίγη ώρα αργότερα.

Ο πατέρας της δήλωσε ότι όταν αναζήτησε τον δράστη, βρήκε πολίτες να χτυπουν ανηλεώς τον άνδρα που εμφανίζεται στο βίντεο.

Ωστόσο οι αρχές του Μεξικό δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει αν ο άνδρας όντως ήταν αυτος που άρπαξε και επιτέθηκε στο μικρό κορίτσι.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis