Home / Αθλητισμός / Αχόρταγο το ΑΠΟΕΛ, 9-0 τη Νέα Σαλαμίνα !

Αχόρταγο το ΑΠΟΕΛ, 9-0 τη Νέα Σαλαμίνα !

Στην πιο παραγωγική περίοδο της ιστορίας του βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ αφού σκόρπισε τη Νέα Σαλαμίνα με 9-0 και μάλιστα εκτός έδρας. Θυμίζουμε οτι είχε πετύχει τέσσερα γκολ απέναντι στον Άρη, πέντε με το Παραλίμνι και έξι ενάντια στην ΑΕΛ και έχει φτάσει στο σημείο να αριθμεί 38 γκολ σε μόλις οκτώ αγωνιστικές !

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έδειξε απο νωρίς τις άγριες διαθέσεις της ανοίγοντας το σκόρ στο 2′ λεπτό με τον Εφραίμ και διπλασιάζοντας τα τέρματα του με τον Στίλιτς στο 21′. Στο 44′ ο Ζάρκοβιτς έγραψε το 0-3 και ο Ντε Βινσέντι το 0-4 ένα λεπτό αργότερα, στέλνοντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το παιχνίδι να έχει ήδη κριθεί. Το ΑΠΟΕΛ έδειξε οτι δεν είχε διάθεση να ”κλείσει τις μηχανές” του, ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο με γκόλ ξανά απο τον Ντε Βινσέντι στο 51′ λεπτό. Το 0-6 ήρθε απο τον Βινίσιους δέκα λεπτά αργότερα και ο Καβενάγκι δεν μπορούσε παρά να σκοράρει και σε αυτή την αναμέτρηση γράφοντας το 0-7 αφού αρχικά είχε προειδοποιήσει με δοκάρι. Ο Πιατκόφσκι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-8 στο 86′ και ο Καβενάγκι ολοκλήρωσε το μαρτύριο για την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας δυο λεπτά αργότερα, υπογράφοντας το τελικό 0-9 !

Ο Φερνάντο Καβενάγκι αποδεικνύεται το πιο αξιόπιστο κανόνι της ομάδας της Λευκωσίας έχοντας σκοράρει 12 γκολ στα 7 παιχνίδια που έχει πάρει μέρος και είναι ο πρώτος σκόρερ του Κυπριακού πρωταθλήματος.

 

Επιμέλεια : Αθανασούλης Κωνσταντίνος

About Kostas Athanasoulis