Home / Διεθνή / Αυτό είναι το δίχρονο αγοράκι που άρπαξε ο αλιγάτορας

Αυτό είναι το δίχρονο αγοράκι που άρπαξε ο αλιγάτορας

Θρήνος…

Ο σερίφης είπε ότι δύτες εντόπισαν «άθικτο» το σώμα του παιδιού στη λίμνη Seven Seas

Αυτό είναι το άτυχο αγοράκι που άρπαξε ο αλιγάτορας στη λιμνοθάλασσα της Walt Disney στο Ορλάντο των ΗΠΑ. Ο Lane Graves βρέθηκε νεκρός μετά από 18 ώρες ερευνών. Το δίχρονο αγόρι είναι ο γιος του 42 χρονου Matthew και της 38χρονης Melissa από το Ελκχορν της Νεμπράσκα.

Ο σερίφης της Orange County Jerry Demings στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες είπε: «Γνωρίζαμε ότι πλέον αυτή ήταν μία επιχείρηση ανάκτησης. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι το παιδί θα ήταν νεκρό».

Ο Demings είπε ότι δύτες εντόπισαν «άθικτο» το σώμα του παιδιού στη λίμνη Seven Seas. Η οικογένεια Graves είχε πάει στην Disney για διακοπές.

Την ώρα της επίθεσης, η οικογένειά του ξεκουραζόταν σε κοντινή απόσταση, σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του σερίφη Τζεφ Ουίλιαμσον. Oπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, ο πατέρας του παιδιού όρμηξε στο νερό αφού ο αλιγάτορας άρπαξε τον γιο του και έδωσε μάχη για να τον απελευθερώσει.

Από τη μάχη με το ερπετό, ο άνδρας υπέστη μικροεκδορές στο χέρι του. Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο ακόμη άτομα, η μητέρα του παιδιού αλλά κι ένας ναυαγοσώστης που βρισκόταν σε υπηρεσία προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή του αγοριού, αλλά δεν κατάφεραν να το προσεγγίσουν εγκαίρως.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis