Home / Διάφορα / Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ψηλώσεις μετά τα 25

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ψηλώσεις μετά τα 25

Σύμφωνα με την επιστήμη, το τελικό μας ύψος διαμορφώνεται κάπου στην εφηβεία. Εκεί, στα 16 -17 άντε το πολύ 18, ξέρουμε αν κατατασσόμαστε στους κοντούς αυτού του πλανήτη, στους κανονικούς ή στα ντερέκια. Μετά από αυτή την ηλικία όλοι δεχόμαστε ότι είναι αδύνατο να ψηλώσουμε.

Νέα δεδομένα, ωστόσο, έρχονται να ανοίξουν ένα παραθυράκι ελπίδας σε όσους θα ήθελαν να έχουν μεγαλύτερο ανάστημα. Αυτά τα δεδομένα έρχονται από το… διάστημα! Ναι, καλά διαβάζεις. Ο λόγος για τον Scott Kelly που επέστρεψε ψηλότερος κατά 5 εκατοστά, γυρνώντας από το ταξίδι του στο διάστημα που κράτησε 1 χρόνο.

Πως έγινε αυτό; Mα η απουσία βαρύτητας τα έκανε όλα! Όσο είμαστε στη γη, τα κόκκαλα μας δέχονται πιέσεις από την έλξη του πυρήνα της. Όταν δεν είμαστε στη γη, η σπονδυλική στήλη εκφράζεται ελεύθερα, μεγαλώνει και έτσι έρχονται και οι πόντοι.

Αυτός, λοιπόν, είναι ο τρόπος να ψηλώσεις μετά τα 25. Αφού τελειώσεις το σχολείο, ακολουθείς εκπαίδευση και έφυγες για ταξίδι στο διάστημα. Γυρνάς και είσαι θηρίο. Εναλλακτικά, φυσικά, μπορείς να επιλέξεις τα ψηλοτάκουνα για τα οποία εδώ που τα λέμε δε χρειάζεται μια πολυετής διαδικασία.

Πηγή:Tonwtiko.gr

About Vassilis Batzis