Home / Ειδήσεις / Αυτοκίνητο πέφτει από την ταράτσα 6όροφου κτιρίου, στο Fast 8 [video]

Αυτοκίνητο πέφτει από την ταράτσα 6όροφου κτιρίου, στο Fast 8 [video]

Ένα backstage video από γυρίσματα του Fast 8, δείχνει ένα αυτοκίνητο να βουτάει στο κενό από την ταράτσα 6όροφου κτιρίου.

Η σειρά ταινιών δράσης που χρησιμοποιεί ως βασικό εργαλείο το αυτοκίνητο δεν θα λέγεται πλέον Fast & Furious, αλλά σκέτο Fast 8. Η ομάδα των πρωταγωνιστών, όπως ο Vin Diesel και η Michelle Rodriguez, βρέθηκε πρόσφατα στην Κούβα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Ωστόσο, η δεύτερη ομάδα συνέχισε την δουλειά στο Cleveland, στο Οχάιο των ΗΠΑ. Είναι ένα δεύτερο συνεργείο που κινηματογραφεί αποσπάσματα των σκηνών δράσης και μπορεί να εργάζεται χωρίς την παρουσία των πρωταγωνιστών.

Στο βίντεο που βλέπουμε ένα αυτοκίνητο πέφτει από τον έκτο όροφο ενός κτιρίου, ενώ όπως αναφέρει το Cleveland.com, πολίτες είδαν μια ομάδα οδηγών κασκαντέρ να κάνει προπόνηση στον χώρο στάθμευσηςενός εμπορικού κέντρου. Με λίγη φαντασία μπορείτε να στήσετε τη σκηνή στο μυαλό σας και να οραματιστείτε την κατάληξή του κυνηγητού.

Αυτό έγινε πριν μερικές μέρες. Σήμερα, 18 Μαΐου η ομάδα των κασκαντέρ θα έχει γύρισμα στο κέντρο του Cleveland και θα κλείσουν βασικοί δρόμοι της πόλης. Ωστόσο, η πόλη αυτή του Ohio δεν αναμένεται να πρωταγωνιστεί στο Fast 8. Το πιθανότερο είναι οι σκηνές δράσης που θα γυριστούν εκεί, για λόγους που έχουν να κάνουν με το κόστος και την διαχείριση της γραφειοκρατία, να ντύσουν την υπόθεση που θα εκτιλίσσεται σε εξωτικές τοποθεσίες, ως συνήθως.

Το Fast 8 θα φτάσει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2017, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, και θα περιλαμβάνει νέα πρόσωπα όπως η «κακιά» Charlize Theron και ο Scott Eastwood, «προστατευόμενος» του Kurt Russell.

Πηγή:Drive.gr

About Vassilis Batzis