Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Αυτοί παίζουν ακόμα και (μάλλον) δεν το ξέρετε

Αυτοί παίζουν ακόμα και (μάλλον) δεν το ξέρετε

Το Sport24 βρήκε δέκα περιπτώσεις τερματοφυλάκων από 37 μέχρι και 43 ετών με σπουδαία καριέρα στο παρελθόν που πολλοί ίσως και να πιστεύετε πως έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο.

O ένας στα 42 όχι μόνο συνεχίζει να αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια της Σάο Πάουλο, αλλά έχει φτάσει και τα 131 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις! Ο άλλος έφυγε από την Μίλαν ως τελειωμένος, αλλά στην Ιντερνασιονάλ αναγεννήθηκε.

Τέλος πολλοί παίζουν από… χόμπι, αφού έστω και σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία παραμένουν χρήσιμοι.

Το sport 24 παρουσιάζει μία δεκάδα τερματοφυλάκων που αν και ξεχασμένοι συνεχίζουν την καριέρα τους. Ας τους δούμε…

Μαρκ Σβάρτσερ (43 ετών)

Σπουδαία καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ με Μίντλεσμπρο και Φούλαμ. Ο Κλάουντιο Ρανιέρι τον κράτησε στην Λέστερ, αφού θέλει έναν παίκτη με τη δική του εμπειρία.

Ροτζέριο Σένι (42 ετών)

Εδώ και τρία χρόνια λέει πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν. Πλησιάζει τα 43 και δεν το βάζει κάτω γράφοντας ιστορία στην Σαο Πάουλο.

Ντίντα (42 ετών)

Μία από τα ίδια με τον Σένι. Όχι μόνο συνεχίζει, αλλά πραγματοποιεί και καλές εμφανίσεις με την Ιντερνασιονάλ στην Βραζιλία.

Γιούσι Γιασκελάινεν (40 ετών)

Σίγουρα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο απ όταν αγωνιζόταν στην Μπόλτον με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, αλλά συνεχίζει και βγάζει το ψωμί του στην Αγγλία με την Γουίγκαν.

Γκάμπορ Κίραλι (39 ετών)

Έπαιξε εναντίον της Ελλάδας στους ομίλους για τα προκριματικά του EURO 2016. Σπουδαία καριέρα σε Αγγλία και Γερμανία, πλέον αγωνίζεται στην πατρίδα του.

Σέι Γκίβεν (39 ετών)

Οι περισσότεροι τον θυμάστε από την Νιούκαστλ. Από το 2009 και μετά έχει παίξει σε Μάντσεστερ Σίτι, Άστον Βίλα, Μίντλεσμπρο και τώρα στην Στόουκ.

Τόμας Σόρενσεν (39 ετών)

Και αυτός γνωστός από το πέρασμα του από την Πρέμιερ Λιγκ. 101 συμμετοχές με την Δανία, αλλά πλέον συνεχίζει στην Αυστραλία.

Αλεξάντερ Μάνινγκερ (38 ετών)

Έχει αλλάξει ένα σωρό ομάδες, αλλά οι περισσότεροι τον θυμόμαστε από την Άρσεναλ και την Σιένα. Πέρασε για ένα διάστημα και από την Γιουβέντους, ενώ πλέον αγωνίζεται στην Άουγκσμπουργκ.

Ρόι Κάρολ (38 ετών)

Όχι μόνο συνεχίζει, αλλά ήταν στον πάγκο στο ματς της Βόρειας Ιρλανδίας με την Ελλάδα! Βγάζει το ψωμί του στην Αγγλία με τη φανέλα της Νοτς Κάουντι.

Ρίτσαρντ Κίνγκστον (37 ετών)

Σπουδαία καριέρα σε Αγγλία, Τουρκία, ενώ μετρά 90 συμμετοχής με την εθνική ομάδα της Γκάνας. Συνεχίζει το ποδόσφαιρο σε σύλλογο της πατρίδας του.

Πηγή: sport 24

About Pasxalis Fragos