Home / Διάφορα / Αυτές είναι οι δέκα πιο αμαρτωλές πόλεις στον πλανήτη

Αυτές είναι οι δέκα πιο αμαρτωλές πόλεις στον πλανήτη

Είσαι από αυτούς που στην παρέα σε χαρακτηρίζουν party animal; Έχεις το μυαλό σου στο σεξ και οι γύρω σου δεν μπορούν να βοηθήσουν; Το εύκολο κέρδος ήταν πάντοτε αυτοσκοπός; Μην το σκέφτεσαι άλλο παράτησε τα όλα και ετοίμασε βαλίτσες για μία από τις πόλεις στην συνέχεια που νομίζουμε ότι δίκαια έχουν χαρακτηριστεί οι δέκα πιο αμαρτωλές του πλανήτη.

1. ΒΕΡΟΛΙΝΟΌταν τα τουριστικά λεωφορεία σταματούν τις βόλτες από το Τείχος ως την Πύλη του Βραδεμβούργου και από εκεί στον Ζωολογικό Κήπο μία άλλη πόλη ξυπνάει. Αυτή των kinky clubs που ικανοποιούν κάθε βίτσιο που πάνε πακέτο με βουνά από κοκαΐνη και αμφεταμίνες

2. ΜΑΚΑΟΟ τζόγος έχει βρει την νέα του πρωτεύουσα. Ξεχάστε το Λας Βέγκας και ελάτε στην πρώην πορτογαλική αποικία που διαθέτει τα περισσότερα καζίνο στον πλανήτη και αποτελεί τον συντομότερο δρόμο για τους Κινέζους να ζήσουν το καπιταλιστικό όνειρο.

3. ΜΑΝΑΜΑ – ΜπαχρέινΜπορεί να μην είναι η απόλυτη “πόλη της αμαρτίας” αλλά για το σημείο που βρίσκεται είναι για τους περιοίκους. Η Μανάμα είναι η πρωτεύουσα της αμαρτίας για την Μέση Ανατολή καθώς εδώ επιτρέπεται ελεύθερα η κατανάλωση αλκοόλ και “απαγορεύεται” η μπούρκα.

4. ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗΌταν οι Αμερικάνοι σκέφτονται που θα διοργανώσουν barhelor party έχουν στο μυαλό τους δύο μέρη. Οι πιο ξενέρωτοι Λας Βέγκας και οι πιο ψαγμένοι Νέα Ορλεάνη. Στριπτιζάδικα για κάθε γούστο, και για κάθε πορτοφόλι, είναι ότι πιο σύνηθες μπορείς να συναντήσεις στην Bourbon Street.

5. ΜΟΣΧΑΚοιμάται ποτέ η πρωτεύουσα της Ρωσίας; Μάλλον όχι. Αν και η πορνεία είναι παράνομη αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και απούσα από την Μόσχα. Αν έχεις τις κατάλληλες διασυνδέσεις ή φίλους μπορείς να βρεθείς από μία tochkas (πιάτσα με πόρνες) μέχρι προχωρημένα strip clubs. Αν πάλι βαριέσαι να ψάχνεις απλώς ζήτησε από την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου να αναλάβει μία επίσκεψη στο δωμάτιο σου.

6. ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΕΝΕΪΡΟΤα ημίγυμνα κορμιά στην Κόπα Καμπάνα και την Ιπανέμα είναι μόνο η αρχή. Σε μία πόλη που οι οίκοι ανοχής είναι νόμιμοι και τα ήθη ελεύθερα η νύχτα είναι πολλά υποσχόμενη.

7. ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣΗ απόλυτη Sin City της Δυτικής Ακτής: εκεί που ο τζόγος συναντάει τα ατελείωτα πάρτι. Και ενώ η πορνεία δεν είναι νόμιμη αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παραθυράκια για να περάσετε καλά και να μοιραστείτε κάτι από τα κέρδη σας. Η απάντηση βρίσκεται στην λέξη “συνοδός” με τα τηλέφωνα τους να βρίσκονται σε όλα τα τοπικά περιοδικά και τους τηλεφωνικούς θαλάμους.

8. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜΘα ήταν αμαρτία να λείπει από την λίστα με τις πιο αμαρτωλές πόλεις. Η πρωτεύουσα των coffee shops, των space cakes και των βιτρινών με τις ζωντανές κούκλες αποτελεί τον πρώτο προορισμό των Ελλήνων που θέλουν να ζήσουν έντονες καταστάσεις.

9. ΤΙΧΟΥΑΝΑ ΜεξικόΕίναι από τις πόλεις που το σκέφτεσαι διπλά αν θέλεις να πας εκτός και αν θέλεις να ζήσεις καταστάσεις “Hangover”. Στα σύνορα με τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι μία πόλη που ζει σχεδόν αποκλειστικά από την βιομηχανία του σεξ. Φανταστείτε μία λεωφόρο αποκλειστικά με strip bars, οίκους ανοχής και live sex shows.

10. ΠΑΤΑΓΙΑ, ΤαϋλάνδηΗ χώρα που έχει γίνει συνώνυμη με τον σεξοτουρισμό έχει στον συγκεκριμένο τομέα πρωτεύουσα την Πατάγια. Ότι έχει προαναφερθεί πιο πάνω μπορείτε να το βρείτε εδώ κάτω από τα εκτυφλωτικά φώτα νέον.

Πηγή: news247.gr

About Panos Dreamer