Home / Gossip / Αυτά συνέβησαν το τελευταίο βράδυ του Παντελίδη: Οι άνθρωποι που έπαιζαν χαρτιά μαζί του μιλούν και αποκαλύπτουν!

Αυτά συνέβησαν το τελευταίο βράδυ του Παντελίδη: Οι άνθρωποι που έπαιζαν χαρτιά μαζί του μιλούν και αποκαλύπτουν!

Πρόσωπα «κλειδιά» που βρίσκονταν με τον Παντελή Παντελίδη στη χαρτοπαικτική λέσχη των νοτίων προαστίων, λίγο πριν το τραγικό δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή, δηλώνουν αποφασισμένα να μιλήσουν.

Πρόκειται για μαρτυρίες «φωτιά» από συμπαίκτες του καλλιτέχνη που εκείνο το μοιραίο βράδυ βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Γλυφάδας και κάθισαν μαζί του στο στρογγυλό τραπέζι με την πράσινη τσόχα, παίρνοντας μέρος στο τουρνουά πόκερ από το οποίο ο τραγουδιστής έφυγε ζημιωμένος κατά τουλάχιστον 30.000 ευρώ.

Πέντε μήνες μετά τον θάνατο του ερμηνευτή, οι ίδιοι άνθρωποι που μέχρι πρότινος ήταν εξαφανισμένοι από προσώπου γης, τώρα επιθυμούν να λύσουν τη σιωπή τους. Την πρόθεσή τους αυτή ανέφερε στην «Espresso»πρόσωπο από τον στενό κύκλο της Αθηνάς και του Σταύρου Παντελίδη, των γονιών του τραγουδιστή, με τους οποίους επικοινώνησαν τα συγκεκριμένα άτομα και εκδήλωσαν την ανάγκη να μιλήσουν, αφού πλέον ο ντόρος που ξέσπασε στα ΜΜΕ από το δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου κόπασε.
Τα καλά νέα έφτασαν και στους «κολλητούς» του καλλιτέχνη που το συζητούσαν με ενθουσιασμό στην εκδήλωση μνήμης ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Παντελή Παντελίδη, προχθές το βράδυ. Καθισμένοι στα τραπεζάκια της καφετέριας του Τριαντάφυλλου Παντελίδη και περιστοιχισμένοι από τεράστιες αφίσες του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, έδειχναν ικανοποιημένοι για την απρόσμενη εξέλιξη.

Τα μάτια τους δεν ξεκόλλησαν στιγμή από τις πιο προσωπικές φωτογραφίες του, αυτές που είναι καδραρισμένες και σε περίοπτη θέση μέσα στο μαγαζί. Τα δάκρυα δεν έλειψαν, ούτε και η συναισθηματική φόρτιση όλων, ύστερα από την ανταπόκριση περίπου 500 θαυμαστών του 32χρονου καλλιτέχνη, στο κάλεσμα της οικογένειας Παντελίδη να τον γιορτάσουν παρόλο που ήταν απών.

Πηγή:youweekly.gr

About Vassilis Batzis