Home / Αστεία / Αρκάς: δεν ήταν φίλοι οι απογοητευμένοι

Αρκάς: δεν ήταν φίλοι οι απογοητευμένοι

Ο Αρκάς απαντά στους επικριτές του μετά το κλείσιμο της κάλπης:

«Αν κάποιο δηλώνουν απογοητευμένοι από τον Αρκά, με λύπη του πληροφορούμε ότι ποτέ δεν ήταν φίλοι του Αρκά» απαντά η επίσημη σελίδα του στο Facebook, λίγη ώρα μετά το κλείσιμο της κάλπης.

Ολόκληρη η απάντηση της σελίδας του Αρκά:

«Τώρα που έκλεισαν οι κάλπες και οποιαδήποτε δήλωση δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης, θα θέλαμε να πούμε τα εξής: Σ’ αυτή τη σελίδα έχουν δημοσιευτεί σκίτσα του Αρκά που σατιρίζουν ανηλεώς την θρησκεία, την οικογένεια και κάποιες φορές και την πατρίδα, δηλαδή τους τρείς ιερούς πυλώνες της συντηρητικής Δεξιάς. Υπήρξαν κάποιες σποραδικές αντιδράσεις από σχολιαστές, αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια μιας ήπιας αντίρρησης. Επίσης, στα δυο περίπου χρόνια της ύπαρξης της σελίδας, αναρτήθηκαν και κάποια σκίτσα που σατίριζαν την οικονομία, τις κυβερνήσεις και την εξουσία γενικά και δεν υπήρξε ποτέ καμία αρνητική αντίδραση. Όταν όμως αυτά τα ίδια σκίτσα άρχισαν να αναδημοσιεύονται τους τελευταίους μήνες και ειδικά τις τελευταίες μέρες, υπήρξε ορυμαγδός αρνητικών σχολίων και αντιδράσεων, πολλές από τις οποίες ανάγονται σε πολιτισμό Homo erectus. Αυτό ήταν οδυνηρή έκπληξη για τη σελίδα.

Αν λοιπόν, κάποιοι δηλώνουν απογοητευμένοι από τον Αρκά, με λύπη τούς πληροφορούμε ότι ποτέ δεν ήταν φίλοι του Αρκά κι έτσι δεν γίνεται να τους απογοητεύσει.

ARKAS-The Original Page»

arkas2

About admin