Home / Ειδήσεις / Απολογείται για το φονικό του Κορωπίου η 26χρονη

Απολογείται για το φονικό του Κορωπίου η 26χρονη

Στον εισαγγελέα και ο 41χρονος

Αθήνα
Ενώπιον της Δικαιοσύνης παραπέμπονται την Παρασκευή δύο από τους πρωταγωνιστές του αιματηρού θρίλερ του Κορωπίου.

Πρόκειται για την 26χρονη που κατηγορείται ότι το βράδυ της Τετάρτης σκότωσε με πέντε μαχαιριές, κυρίως στην ωμοπλάτη, την 35χρονη πρώην σύζυγο του συντρόφου της. Η γυναίκα οδηγείται το μεσημέρι στον ανακριτή για να απολογηθεί, μετά τη χθεσινή ποινική δίωξη σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Το απόγευμα στον εισαγγελέα οδηγείται και ο 41χρονος, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης, σε κατάσταση αμόκ, μετέβη στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης, στην οδό Αναγνώστου στο Κορωπί, και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον, με κυνηγετική καραμπίνα, καθώς τον θεωρεί ως υπαίτιο για την τραγική τροπή που πήραν τα πράγματα. Τα πυρά του 41χρονου δέχτηκε και η σύντροφος του πατέρα της 26χρονης. Οι δύο ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο 41χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα από άνδρες της Άμεσης Δράσης, αφού πρώτα για αρκετή ώρα περιφερόταν με το αυτοκίνητό του οπλισμένος με καραμπίνα, με την οποία απειλούσε να αυτοπυροβοληθεί. Επιπλέον, ζητούσε να μιλήσει με το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά του -απέκτησε δύο με την άτυχη 35χρονη και δύο με την 26χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης, όταν η πρώην σύζυγος του 41χρονου έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές της 26χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η δράστης μετέβη στο Κορωπί, επί της οδού  Πυθαγόρα, στη μονοκατοικία όπου διέμενε η 35χρονη. Εκεί οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν στην αυλή και η 26χρονη μαχαίρωσε τουλάχιστον πέντε φορές, κυρίως στην ωμοπλάτη, την 35χρονη.

Ο 41χρονος  μετέφερε με το αυτοκίνητό του το θύμα στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, όπου η γυναίκα λίγο αργότερα κατέληξε.

Η Αστυνομία αποδίδει το φονικό σε προσωπικές διαφορές των δύο γυναικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη είχε υπόνοιες-φοβόταν ότι ο 41χρονος  θα ξαναγυρνούσε στην πρώην σύζυγό του.

Σε δηλώσεις του πριν τη σύλληψή του, ο 41χρονος ανέφερε ότι η 26χρονη απειλούσε τον ίδιο και τα παιδιά του, λέγοντας ότι θα τα σκοτώσει αν ο σύντροφός της την εγκατέλειπε.

Newsroom ΔΟΛ

About Kostas Athanasoulis