Home / Gossip / Αποκαλύψεις για τον Michael Jackson: “Ήταν ερωτικό ηφαίστειο – Δεν μπορούσε να κρατηθεί μακριά από παιδιά”

Αποκαλύψεις για τον Michael Jackson: “Ήταν ερωτικό ηφαίστειο – Δεν μπορούσε να κρατηθεί μακριά από παιδιά”

Ένα ακόμα βιβλίο για τον Michael Jackson αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής του βασιλιά της ποπ. Η 45χρονη ηθοποιός Shana Mangatal ισχυρίζεται ότι το καλοκαίρι του 1996 είχε ένα παθιασμένο ειδύλλιο με τον Michael Jackson.

Στο βιβλίο “Michael and Me: The Untold Story of Michael Jackson’s Secret Romance”, μιλά για τις ερωτικές στιγμές της μαζί του. Η ηθοποιός ήταν παρθένα την πρώτη τους νύχτα, με τον Jackson να τη ρωτά αν έχει κάνει ποτέ στοματικό σε κάποιον. Όταν του είπε όχι, γέλασε και της έδειξε βήμα βήμα τι να κάνει.

“Όλη του η αύρα απέπνεε σεξ”, γράφει η 45χρονη, με το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της να προσπαθεί να καθιερώσει τον Michael Jackson ως μηχανή του σεξ.

Ως περαιτέρω απόδειξη, η Mangatal ισχυρίζεται πως ο Jackson χρησιμοποιούσε το σεξ για να ελέγχει την πρώτη σύζυγό του Lisa Marie Presley. Μια πηγή της είπε πως η Presley είχε παραπονεθεί ότι ο Michael Jackson δεν έκανε σεξ μαζί της ως πίεση για να πάρει άλλα πράγματα που θέλει.

Η Shana Mangatal γνωρίστηκε με τον Michael Jackson το 1992 όταν εργαζόταν ως ρεσεψιονίστ. Από τη στιγμή που γνωρίστηκαν, όπως γράφει, η έλξη τους ήταν εμφανής. Είχε έναν μικρό ρόλο στην ταινία μικρού μήκους του Jackson “Ghosts” και ενώ βρισκόταν στο σετ έκανε την κίνησή της. Μπήκε στο τρέιλέρ του και της έδωσε ένα παθιασμένο φιλί. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Michael Jackson την κάλεσε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και την υποδέχτηκε με τις πυτζάμες του.

Η Shana Mangatal αισθάνθηκε σαν να βγαίνει ραντεβού με έναν έφηβο. Ήπιαν δύο μπουκάλια κρασί και άρχισε να τη χαϊδεύει. Δεν θα προχωρούσε περαιτέρω μέχρι που του υποσχέθηκε πολλές φορές πως δεν θα έλεγε τίποτα σε κανέναν.

“Θέλεις να γίνουν όλα;” τη ρώτησε ο Jackson πριν της αποκαλύψει πως είναι έμπειρος εραστής. Το επόμενο πρωί της είπε ότι προσεύχεται κάθε βράδυ στον Θεό να πάρει μακριά τις σεξουαλικές του επιθυμίες.

Θυμάται πως της είπε ότι θα προτιμούσε να επικεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο στη δουλειά του και όχι στις σαρκικές επιθυμίες του. Η Shana γράφει πως πέρασαν πολλές νύχτες μαζί εκείνο το καλοκαίρι και πως έκαναν phone sex, με τον βασιλιά της ποπ να της τραγουδά πρόστυχους στίχους.

Δεν ήταν όμως μόνο οι γυναίκες αδυναμία του. Ένας από τους βοηθούς του είπε στη Mangatal ότι τα παιδιά ήταν ένα ακόμα πρόβλημα επειδή εμπλέκονταν στη δουλειά του. Ένιωσε αμήχανα όταν έμαθε πως ο Jackson δεν θα έβλεπε για εβδομάδες την Presley και προτιμούσε να περνά τον χρόνο του με τους “νέους φίλους” του.

“Άρχισα να βλέπω ότι ο Michael δεν ήξερε πώς να βάλει όρια ανάμεσα στον εαυτό του και τα παιδιά. Του άρεσε να λέει πικάντικες ιστορίες στα νεαρά αγόρια”. Εκτιμά ότι όλα του τα προβλήματα προέκυψαν από αφέλεια, ενώ παραδέχεται πως ήταν και εκείνη αφελής και γνώριζε παιδιά στον Jackson μετά από επιθυμία των γονιών τους.

Η σχέση τους τελείωσε την περίοδο που ο Jackson προετοιμαζόταν για την περιοδεία του “HIStory” που θα ξεκινούσε τον Σεπτέμβριο του 1996. Την κάλεσε να δει μια συναυλία του στη Χαβάη, όπου η Mangatal τον είδε συντροφιά με ένα μικρό αγόρι.

Πηγή: nydailynews

About Vassilis Batzis