Home / Lifestyle / Αποκάλυψη της Γιόκο Όνο για τις ομοφυλοφιλικές τάσεις, του Τζον Λένον

Αποκάλυψη της Γιόκο Όνο για τις ομοφυλοφιλικές τάσεις, του Τζον Λένον

Η Γιόκο Όνο έδωσε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί αφού αποκάλυψε τις κρυφές επιθυμίες του Τζον Λένον.

Οι φήμες οργίαζαν για πολλά χρόνια αναφορικά με την σεξουαλικότητα του Τζον Λένον και την σχέση που είχε με τον μάνατζερ των Beatles. 35 χρόνια μετά τον θάνατο του σκαθαριού, η σύζυγος του αποκάλυψε πως ο Τζον Λένον είχε την επιθυμία να κάνει σεξ με άνδρες.

«Είχε την επιθυμία να κάνει σεξ με άλλους άντρες, αλλά δεν προχώρησε εξαιτίας των αναστολών του», είπε η Γιόκο Όνο στο The Daily Beast. Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει για την σχέση του Τζον Λένον με τον Μπράιαν Επστάιν.

Στην ταινία The Hours and the Times του 1991 υπήρχαν εικασίες για το τι μπορεί να είχε συμβεί στο ταξίδι τους στη Βαρκελώνη.

«Ήταν σχεδόν μια ερωτική σχέση, αλλά όχι ακριβώς. Ποτέ δεν επισφραγίστηκε, αλλά ήταν μια πολύ έντονη σχέση. Από αυτά που μου διηγήθηκαν, δεν νομίζω ότι έκαναν σεξ. Αλλά πήγαν στην Ισπανία και όταν επέστρεψαν δεκάδες δημοσιογράφοι τους ρωτούσαν “το κάνατε; το κάνατε;”. Έτσι απάντησε “το έκανα”. Δεν είναι εκπληκτικό; Αλλά φυσικά αυτό ήταν κάτι που θα έκανε. Είμαι σίγουρη πως ο Μπράιαν Επστάιν έκανε κίνηση», είπε η Γιόκο Όνο.

Σημείωσε ωστόσο ότι ο Τζον Λένον δεν ήθελε να κάνει σεξ με άνδρα, τουλάχιστον έτσι νομίζει: «Δεν έκανε ποτέ σεξ με άντρα επειδή θα έπρεπε να είναι και σωματικά και διανοητικά ελκυστικός. Και δεν μπορείς να βρεις τέτοιους ανθρώπους».

Εκτός από τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Τζον Λένον, μίλησε και για τον δολοφόνο του Mark Chapman. Τα 8 αιτήματα αποφυλάκισης του έχουν απορριφθεί: «Πιστεύω ότι από τη στιγμή που το έκανε μια φορά, θα μπορούσε να το ξανακάνει. Θα μπορούσα να είμαι εγώ, θα μπορούσε να είναι ο γιος του Sean, θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε άλλος, οπότε υπάρχει αυτή η ανησυχία».

 ΠΗΓΗ: www.koolnews.gr

About gus_maverick