Home / Διεθνή / Αποζημίωση στην οικογένεια Schumacher

Αποζημίωση στην οικογένεια Schumacher

Τα γερμανικά δικαστήρια ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου σχετικά με τις ποινές για ανεύθυνα δημοσιεύματα που απλά αποζητούν επισκεψιμότητα εκμεταλλευόμενα το δράμα της οικογένειας Schumacher!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ

Αναμένεται λοιπόν να αποφασιστεί να καταβληθεί αποζημίωση από το lifestyle περιοδικό Bunte. Αυτό είχε δημοσιεύσει τον περασμένο Δεκέμβριο ένα μύθευμα που ήθελε τον άτυχο Michael να είναι σε θέση να κάνει μερικά βήματα αλλά και να σηκώνει το χέρι του.

Ήταν μία από τις λίγες περιπτώσεις όπου η οικογένεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 είχε αντιδράσει έντονα, μέσω δηλώσεων της εκπροσώπου της, Sabine Kehm. Όπως αποδείχθηκε, το πράγμα πήγε παραπέρα και η υπόθεση εκδικάζεται στο Αμβούργο. Μάλιστα ο δικαστής άφησε να εννοηθεί πως η αποζημίωση πρέπει να θεωρείται δεδομένη και αναμένεται να κυμανθεί από τις 40 έως τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Μένει να δούμε αν αυτό θα αποτρέψει άλλα περιορισμένης εγκυρότητας ΜΜΕ από το να δημιουργούν ψεύτικες ειδήσεις σχετικά με την πορεία της υγείας του Schumi, που τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις στις 29 Δεκεμβρίου του 2013.

Δεν είναι λίγα τα ΜΜΕ που έχουν προσπαθήσει να εκμεταλλευτούν την τραγική ιστορία του κορυφαίου οδηγού στην ιστορία της F1

Δεν είναι λίγα τα ΜΜΕ που έχουν προσπαθήσει να εκμεταλλευτούν την τραγική ιστορία του κορυφαίου οδηγού στην ιστορία της F1

πηγή : newsauto.gr

About Kostas Athanasoulis