Home / Βίντεο / Απίστευτο! Τερμάτισε το Super Mario Bros σε λιγότερο από 5 λεπτά (Vid)

Απίστευτο! Τερμάτισε το Super Mario Bros σε λιγότερο από 5 λεπτά (Vid)

Το πιο διάσημο και θρυλικό video game όλων των εποχών έχει νέο παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο τύπος πέρασε δεκάδες πίστες σε χρόνο dt και απελευθέρωσε την πριγκίπισσα μέχρι να πεις… “μανιτάρι” (vid)

Αν ανατρέξει κανείς στη δεκαετία του ’80 και του ’90, το πιο διάσημο βίντεο παιχνίδι που θα του έρθει στο μυαλό είναι χωρίς αμφιβολία το Super Mario Bros. Οι Ιταλοί υδραυλικοί που έτρωγαν μανιτάρια για να μεγαλώσουν και να πετάνε πύρινες φωτιές και έβαζαν στόχο να σώσουν την πριγκίπισσα έγιναν το πιο διάσημο παιχνίδι όλων των εποχών.

Αν είχες πιάσει ποτέ στα χέρια σου χειριστήριο από παλιά κονσόλα της Nintendo είναι σχεδόν βέβαιο πως έπαιξες Super Mario. Θυμάσαι πόσες ατελείωτες πίστες έπρεπε να περάσεις για να φτάσεις στον μεγάλο τελικό και να σώσεις την πριγκίπισσα; Θα μπορούσε να παίζεις για μέρες. Κι όμως, ο νέος πρωταθλητής του Super Mario Bros κατάφερε να πάρει την… πριγκίπισσα σε λιγότερα από 5′ λεπτά.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

O Ντάρμπιαν είναι ένας “πωρωμένος” γκεϊμάς από την Αμερική που έχει κάνει σκοπό της ζωής του να τερματίζει σε απίστευτους χρόνους παλιά, κλασικά βιντεοπαιχνίδια. Αν μάλιστα έπαιζες το παιχνίδι θα θυμάσαι πως αυτό είχε μια σειρά από cheats, μέσω των οποίων μπορούσες να προσπεράσεις δεκάδες πίστες. Σε κάθε περίπτωση, το ατελείωτο παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων, να τελειώνει σε 5′ λεπτά, μοιάζει υπερφυσικό. Τόσο αδιανόητη είναι η επίδοση, που το βίντεο έχει σημειώσει περισσότερα από μισό εκατομμύρια views σε λιγότερο από 24 ώρες.

Πηγή:news247.gr

About Vassilis Batzis