Home / Showbiz / Απίστευτο και όμως αληθινό…

Απίστευτο και όμως αληθινό…

Έλληνας τραγουδιστής πήγε σε «μάγισσα» για να κάνει βουντού στην πρώην του,  που τον παράτησε.

Μία ομάδα Αφρικανών που παρίσταναν τους μάγους δρούσε στο κέντρο της Αθήνας και έπαιρνε αρκετά λεφτά προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία του κάθε πελάτη…

Η 35χρονη «μάγισσα» από την Γκάνα και οι συνεργοί της εμφανιζόταν ειδικοί στα μάγια και συγκεκριμένα σε αυτά που μπορούν να επαναφέρουν ερωτικά πρόσωπα πίσω στη ζωή σου. Ανάμεσα σε όσους την είχαν επισκεφτεί ήταν και ένας τραγουδιστής.

Φυσικά ουδείς είδε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε και δεν ήταν λίγοι αυτοί που διαμαρτύρονταν όταν μετά τα μάγια το πρόσωπο δεν επέστρεφε στην αγκαλιά τους.

Όσοι έκαναν παράπονα έβλεπαν όμως το άλλο πρόσωπο των Αφρικανών. Μία 60χρονη γυναίκα η οποία είχε πάει και δεν είδε αποτέλεσμα, την απείλησαν ότι αν δεν τους δώσει επιπλέον 400 ευρώ θα κάνουν βουντού σε εκείνη και την οικογένειά της. Εκείνη δεν φοβήθηκε και τους κατήγγειλε στο τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας. Έτσι οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο εν λόγω διαμέρισμα της Μελετίου, όπου εκεί τσάκωσαν και τον τραγουδιστή!

Ο 39χρονος Έλληνας τραγουδιστής, που εμφανίζεται σε κλαμπ του Κολωνακίου, γλίτωσε την τελευταία στιγμή αφού είχε πάει εκεί για να κάνει βουντού στην κοπέλα του η οποία τον εγκατέλειψε πρόσφατα.

πηγή: www.gossip-tv.gr

About gus_maverick