Home / Πολιτική / Ανοιχτή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα την Παρασκευή

Ανοιχτή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα την Παρασκευή

Σε κεντρική ανοιχτή ομιλία στο Σύνταγμα θα μιλήσει αύριο Παρασκευή 3 Ιουλίου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συγκέντρωση υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Mεγάλες συγκεντρώσεις υπέρ του Όχι στο δημοψήφισμα της Κυριακής διοργανώνονται την Παρασκευή, 3 Ιουλίου, σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Η κεντρική συγκέντρωση θα γίνει στο Σύνταγμα στις 19.30 την Παρασκευή. Πολλοί καλλιτέχνες στηρίζουν με τη συμμετοχή τους σε μεγάλη Συναυλία.
Συμμετοχή μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει οι: Σωκράτης Μάλαμας, Γιάννης Αγγελάκας, Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Θηβαίος, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Χαίνηδες, Θάνος Μικρούτσικος, Ρίτα Αντωνοπούλου. Ηρώ, Γιώργος Μεράντζας, Κώστας Θωμαίδης. Το πρόγραμμα παρουσιάζει ο Γιώργος Κιμούλης. Ο κατάλογος με τις συμμετοχές των καλλιτεχνών ανανεώνεται συνεχώς.

ΕΔΩ η σχετική εκδήλωση στο facebook
Στη Θεσσαλονίκη στις 19.00 στο Λευκό Πύργο θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση για το «όχι» στη Θεσσαλονίκη. Θα ακολουθήσει και συναυλία. Συμμετέχουν: Δημήτρης Ζερβουδάκης, Γιώργος Καζαντζής, Σοφία Αβραμίδου, Φώτης Θεοδωρίδης, Κώστας Πρατσινάκης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Ματούλα Ζαμάνη, The Speakeasies Swing Band. Αναμένονται και άλλες συμμετοχές.

Συγκεντρώσεις θα γίνουν ακόμη σε: Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Πέλλα, Ημαθία, Πιερία, Φλώρινα, Τρίκαλα, Γιάννενα, Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Άρτα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Λαμία, Λειβαδιά, Ευρυτανία, Φωκίδα, Πάτρα.
Διαβάστε επίσης:

Ανοιχτή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα την Παρασκευή
Το κάλεσμα

Κάνουν τα πάντα για να μας φοβίσουν, αλλά ξεχνούν ότι μετά από πέντε χρόνια με μνημόνια και τρομοκρατία έχουμε κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς μας με το φόβο.

Μας εκβιάζουν, προσπαθούν να μας ταπεινώσουν.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου θα πάρουν την απάντησή τους. Από αυτές τις σπουδαίες ιστορικές απαντήσεις που μόνο οι λαοί ξέρουν να δίνουν. Και ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει ότι ξέρει να μάχεται και να κερδίζει.

Οι δανειστές θέλουν να καταργήσουν τη Δημοκρατία. Το δικαίωμα να μιλάμε εμείς, να αποφασίζουμε εμείς. Είμαστε μια κυρίαρχη χώρα και ένας ισχυρός λαός.

ΝΑΙ λένε ο καταστροφείς, οι εραστές του χρήματος, οι δυνάστες μας.

ΝΑΙ λένε τα διαπλεκόμενα κανάλια.

Οι χορτάτοι από τις τηλεοράσεις λένε ΝΑΙ εις βάρος όσων δεν έχουν φωνή, της μεγάλης βουβής πλειοψηφίας που 5 χρόνια τώρα δεν ρωτήθηκε ΠΟΤΕ για ΤΙΠΟΤΑ.

Έφτασαν στο σημείο να αποκαλέσουν το δημοψήφισμα πραξικόπημα, όσοι νομίζουν ότι η χώρα τους ανήκει!

Το «ΟΧΙ» την Κυριακή θα είναι η αδιαπραγμάτευτη νίκη της Δημοκρατίας.

Οι δανειστές θέλουν να μας στερήσουν τη ζωή. Το δικό μας «ΟΧΙ» είναι η απάντηση της ζωής, η δύναμη της ζωής.

Προσπαθούν να μας απομονώσουν, αλλά τα αδέρφια μας σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο δίνουν τη μάχη του «ΟΧΙ» μαζί μας.

ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΛΕΕΙ «ΟΧΙ» μαζί μας.

ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ φωνάζει στο πλευρό μας για το δικαίωμα στη Ζωή, τη Δημοκρατία και την Αξιοπρέπεια.

Προσπαθούν να μας διχάσουν. Κάνουν λάθος ο λαός και οι ανάγκες του είναι μια μεγάλη αλυσίδα, ο ένας πλάι στην άλλη.

Πάμε δυνατά να δυναμώσουμε το «ΟΧΙ».

Να μπούμε όλοι και όλες στο μεγάλο κύκλο της Δημοκρατίας.

Το «ΟΧΙ» την Κυριακή 5 Ιουλίου είναι η πιο θετική ψήφος.

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση για το «όχι»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί στις συγκεντρώσεις υπέρ του «όχι», προκειμένου «να ενισχυθεί η θέση της Ελλάδας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, βάζοντας το θεμέλιο για τη σύναψη μιας συμφωνίας που θα ανοίγει μια νέα προοπτική για τη χώρα, δίνοντας λύση στο πρόβλημα του χρέους και θέτοντας τους όρους για την επιστροφή στην ανάπτυξη».

«Οι δανειστές θέλουν να καταργήσουν τη Δημοκρατία. Επιδιώκουν να μας στερήσουν το δικαίωμα να μιλάμε και να αποφασίζουμε. Ήρθε η ώρα να τους ανατρέψουμε τα σχέδια. Το “όχι” την Κυριακή θα είναι η αδιαπραγμάτευτη νίκη του ελληνικού λαού. Το «ΌΧΙ» είναι η μόνη θετική απάντηση για την Ευρώπη της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

About totritomati