Home / Αθλητισμός / Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κλάιν η Λίβερπουλ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κλάιν η Λίβερπουλ

Και επίσημα παίκτης της Λίβερπουλ είναι από σήμερα ο Ναθάνιελ Κλάιν, καθώς οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν ότι ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τη Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Άγγλου αμυντικού.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας, υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και έγινε ο έκτος νέος παίκτης που έρχεται στο «Άνφιλντ» μέσα στο καλοκαίρι, καθώς έχουν ήδη συμφωνήσει τη μεταγραφή τους στους «ρεντς» ενόψει της νέας σεζόν οι Τζέιμς Μίλνερ, Ντάνι Ινγκς, Άνταμ Μπόγκνταν, Τζο Γκόμεζ και Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Στα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Σαουθάμπτον (2012-15), ο Κλάιν είχε 94 συμμετοχές στην Premier League, ενώ οι πολύ καλές εμφανίσεις του τού άνοιξαν την πόρτα της εθνικής Αγγλίας.

Έκανε ντεμπούτο στα «τρία λιοντάρια» τον Νοέμβριο του 2014 εναντίον της Σλοβενίας, ενώ μετράει συνολικά πέντε συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κλάιν τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος και είναι μια μετακίνηση όνειρο για μένα να έρθω εδώ και να παίξω για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο με όλη την ιστορία του. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Μόλις η Λίβερπουλ έδειξε το ενδιαφέρον της σε μένα, ήμουν χαρούμενος και απλά ήθελα να επιτευχθεί η συμφωνία.

»Ο προπονητής έχει δείξει πολύ ενδιαφέρον για μένα και νομίζω ότι αυτό είναι ένα μέρος όπου μπορώ να βελτιωθώ ως παίκτης. Είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία να έρθω εδώ και να προσπαθήσω να εκπληρώσω τις δυνατότητές μου. Έχω παίξει στο Άνφιλντ στο παρελθόν και ξέρω πώς είναι η ατμόσφαιρα σ’ αυτό. Είναι μια σπουδαία ατμόσφαιρα και θα με κάνει να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Πραγματικά ανυπομονώ γι’ αυτή και ελπίζω ότι θα μπορέσει να με ωθήσει να πραγματοποιήσω καλές εμφανίσεις».

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/international/article/?aid=1500009230#ref=latestarticles

About basilis progressive