Home / Πολιτική / Αμφισβήτησε δημοσιεύματα για στήριξη του Καραμανλή στην υποψηφιότητα Μεϊμαράκη ο Κ. Μητσοτάκης

Αμφισβήτησε δημοσιεύματα για στήριξη του Καραμανλή στην υποψηφιότητα Μεϊμαράκη ο Κ. Μητσοτάκης

Βέβαιος ότι θα περάσει στο δεύτερο γύρο και ότι θα είναι ο νικητής στις εσωκομματικές εκλογές, δήλωσε στην “Κοινωνία Ώρα MEGA” o υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αμφισβήτησε πληροφορίες και δημοσιεύματα για στήριξη του Κώστα Καραμανλή στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, λέγοντας: «Ποιος τα λέει αυτά τα πράγματα; Ποιοι είναι αυτοί οι περιβόητοι κύκλοι; Να βγουν επιτέλους να μιλήσουν ανοιχτά. Έχω κουραστεί να ακούω διαρροές από διαφόρους περιφερόμενους, οι οποίοι φέρονται ότι συνομιλούν με κάποιους. Όποιος έχει κάτι να πει να βγει να το πει ανοιχτά. Αν ο κ. Καραμανλής θέλει να βγει να στηρίξει κάποιον υποψήφιο να το πει ανοιχτά. Δεν τον έχω ακούσει να λέει κάτι τέτοιο. Εγώ προσωπικά το αμφισβητώ».

Σχολιάζοντας μάλιστα τις πληροφορίες ότι «ο κ. Καραμανλής εκτιμά πως η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη είναι εκείνη που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της παράταξης την επόμενη ημέρα», ο Κυριάκος Μητσοτάκης διερωτήθηκε: «Δεν καταλαβαίνω. Γιατί εγώ δηλαδή δεν εξασφαλίζω την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας;».
ΑΠΕ-ΜΠΕ

About totritomati