Home / Ειδήσεις / Αλ. Τσίπρας: Να ξεμπερδέψουμε με το σύστημα που κρατά όμηρο την πολιτική ζωή

Αλ. Τσίπρας: Να ξεμπερδέψουμε με το σύστημα που κρατά όμηρο την πολιτική ζωή

Την πεποίθησή του ότι σε αυτές τις εκλογές είναι ανάγκη «να ξεμπερδέψουμε με όλο αυτό το σύστημα που κρατάει όμηρο την πολιτική ζωή του τόπου» και ότι «θα ανασάνει η πολιτική ζωή συνολικά», εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην πολιτική που προτίθεται να ακολουθήσει στα ΜΜΕ και στην αντιμετώπιση της διαπλοκής.

Ταυτόχρονα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό sbc τόνισε ότι θα διασφαλίσει ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον για τη χώρα.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με κριτική που δέχεται από ΜΜΕ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «δεν ασχολούμαι με τα συγκροτήματα της παραδημοσιογραφίας που έχουν οργιάσει το τελευταίο διάστημα». Ασχολούμαι με τα μεγάλα προβλήματα που έχει ανάγκη ο τόπος, είπε ο κ. Τσίπρας δηλαδή με τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις και τομές που έχει ανάγκη ο τόπος, και είμαι αποφασισμένος να τις προχωρήσω κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Διότι , σημείωσε, «εάν χάσουμε και αυτή την ευκαιρία και γυρίσουμε ξανά πίσω, θα μείνουμε για πάρα πολλά χρόνια καθηλωμένοι».

Ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε ότι ειδικότερα όσον αφορά την πολιτική του ως προς τα ΜΜΕ δεν σκέφτεται καθόλου να κάνει εκπτώσεις λέγοντας ότι αν ήθελε να κάνει εκπτώσεις, θα τις έκανε και στην πρώτη περίοδο, στο πρώτο επτάμηνο.

«Δεν έκανα τις εκπτώσεις την περίοδο εκείνη, που η σύγκρουση με την Ευρώπη ήταν σκληρή και που δεν είχα σταθερό έδαφος να πατήσω», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε : «Τώρα που θα έχω σταθερό έδαφος, θα φοβηθώ να κάνω πίσω και να μην σπάσουμε το απόστημα που βαραίνει την πολιτική ζωή του τόπου εδώ και δεκαετίες;

About m bonsu