Home / Ειδήσεις / «Αλλαγή πολιτικής και συνεννόηση για να υπάρξει συμφωνία» ζητά από την κυβέρνηση ο Αντ. Σαμαράς

«Αλλαγή πολιτικής και συνεννόηση για να υπάρξει συμφωνία» ζητά από την κυβέρνηση ο Αντ. Σαμαράς

Αλλαγή πολιτικής και συνεννόηση για να υπάρξει συμφωνία, έστω και την τελευταία στιγμή, ζητά από την κυβέρνηση ο Αντώνης Σαμαράς.

Σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Αγορά», ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για τη στρατηγική που ακολουθεί απέναντι στους εταίρους, επισημαίνοντας πως «η κυβέρνηση εμφανίζει τις δικές της θέσεις ως τελική συμφωνία και έτσι αποσταθεροποιεί συνεχώς και την οικονομία της Ελλάδας και τη διαπραγματευτική της θέση».

Κάνει, επίσης, λόγο για «υποτιθέμενη διαπραγμάτευση» του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, όπως λέει, «ξεκίνησε ως έπος για να καταλήξει σε φαρσοκωμωδία», τονίζοντας τονίζει πως η επί της ουσίας διαπραγμάτευση άρχισε μόλις πριν λίγες μέρες, και κατηγορεί την κυβέρνηση πως είχε υπερτιμήσει την πολιτική διαπραγμάτευση, και πως έχασε χρόνο «με ανοησίες», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Ακόμη, πρόεδρος της ΝΔ καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ πως σε όλες τις μεγάλες δυσκολίες που είχε περάσει η κυβέρνηση του ήταν απέναντι και θέτει και πάλι το θέμα της μεγάλης συνεννόησης για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα.

«Προτείνουμε τη μεγάλη συνεννόηση ώστε να αλλάξει πολιτική η χώρα. Μεγάλη συνεννόηση για να βγουν εκείνοι από τα ολοφάνερα αδιέξοδα τους, για να βγει η Ελλάδα από τους κινδύνους που αντιμετωπίζει» τονίζει ο κ. Σαμαράς.

πηγή απε μπε

About m bonsu