Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Αλισυδωτές αντιδράσεις στον Ατρόμητο

Αλισυδωτές αντιδράσεις στον Ατρόμητο

Άδοξα φαίνεται ότι τελειώνει η θητεία του Μαρσελίνιο στον Ατρόμητο, καθώς η χθεσινή του αντιαθλητική ενέργεια και η γενικότερη παρουσία του αναγκάζει τη διοίκηση να λύσει το συμβόλαιό του.

«Ανάποδες» φαίνεται ότι παίρνουν οι διοικούντες στον Ατρόμητο μετά και τη νέα τραγική εμφάνιση κόντρα στη Βέροια και ο πρώτος που θα πληρώσει το… μάρμαρο είναι ο Μαρσελίνιο Λέιτε.

Ο Βραζιλιανός αποβλήθηκε στο χθεσινό ματς κόντρα στους Ημαθιώτες, καθώς πάτησε με αντιαθλητικό τρόπο τον Μαραγγό, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Βάτσιου και κάπως έτσι το ποτήρι ξεχείλισε. Φυσικά, η εν λόγω απόφαση της διοίκησης δεν πάρθηκε μόνο λόγω της χθεσινής ενέργειας του Βραζιλιάνου, αλλά υπάρχουν γενικότερα παράπονα τόσο για τη νοοτροπία του (αφού σύμφωνα με τους διοικούντες δείχνει αδιαφορία), αλλά και για την απόδοσή του, καθώς πλην των δύο ματς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης σε όλα τα υπόλοιπα ήταν εξαφανισμένος.

Από εκεί και πέρα, τη δεδομένη στιγμή τα ενδότερα του Ατρόμητου θυμίζουν καζάνι που βράζει, αφού στο κάδρο ευθυνών δεν υπάρχει φυσικά μόνο η περίπτωση Μαρσελίνιο, αλλά και άλλοι παίκτες, όπως και ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Με την κίνηση… Μαρσελίνιο, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιωργος Σπανός θέλει να «ξυπνήσει» τους πάντες στα αποδυτήρια και να ανεβάσουν στροφές μέχρι τον Ιανουάριο, όταν δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες λύσεις συμβολαίων. Είναι κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν με πρόσφατο παράδειγμα του Βαγγέλη Μάντζιου, που είχε πιάσει… Περιστέρι τον Γενάρη και τελικά έφυγε τον Απρίλιο.

Σε ό,τι αφορά τον Μιχάλη Γρηγορίου, αποτελεί ένα κοινό μυστικό ότι το μέλλον του θα κριθεί στο ματς με τον Ηρακλή, καθώς η νέα τραγική χθεσινή εμφάνιση κόντρα στη Βέροια «βάρυνε» εκ νέου το εις βάρος του κλίμα και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στο Καυτανζόγλειο δεν αποκλείεται να αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» του στον πάγκο της ομάδας.

πηγή sport fm

About m bonsu