Home / Gossip / Αλέκα Καμηλά και Πρέτραγκ Στογιάκοβιτς

Αλέκα Καμηλά και Πρέτραγκ Στογιάκοβιτς

Στην εκπομπή «ΟΚ» του Θέμη Γεωργαντά στο MAD βρέθηκε καλεσμένη η Αλέκα Καμηλά και μίλησε για όλα με το γνωστό αυθορμητισμό και την ετυμολογία της.

Η γνωστή παρουσιάστρια που φέτος έκανε τηλεοπτικό come back με τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Ολα Παίζουν», στις συνεντεύξεις της είναι πάντα απολαυστική γιατί είναι αληθινή, αφοπλιστική και πολλές από τις δηλώσεις της είναι τόσο επιτυχημένες που προκαλούν γέλιο.

Μια αντίστοιχη δήλωση-αποκάλυψη έκανε και στο Θέμη Γεωργαντά όταν εκείνος την ρώτησε αν ο σύζυγος της της γκρινιάζει και για ποιο λόγο.

Η όμορφη παρουσιάστρια που υπήρξε κι επιτυχημένο μοντέλο αποκάλυψε το λόγο και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό για την ειλικρίνεια της.

«Αυτή τη φορά ο Πρέτραγκ Στογιάκοβιτς μου γκρινιάζει για να του κάτσω» είπε στο Θέμη Γεωργαντά η Αλέκα Καμηλά προκαλώντας γέλιο με τον αυθορμητισμό της.

Επίσης όταν ρωτήθηκε για το αν θα έβγαινε με το Γιώργο Λιάγκα απάντησε ότι δεν θα το έκανε γιατί δεν θέλει να μπει ανάμεσα στο Λιάγκα και στη Φαίη και τόνισε ότι συμπαθεί περισσότερο τη Φαίη και με εκείνη θα έβγαινε σίγουρα και θα έκανε παρέα.


Πηγή: http://www.toratora.gr/92962h-apokalipsi-tis-kamila-gia-tin-erotiki-tis-zwi-me-to-stogiakovits-tha-sas-afisei-me-to-stoma-anoixto/

About admin