Home / Παράξενα / Αεροσυνοδός κατέβηκε με την τσουλήθρα έκτακτης εκκένωσης

Αεροσυνοδός κατέβηκε με την τσουλήθρα έκτακτης εκκένωσης

Μπροστά στους έκπληκτους επιβάτες

Αθήνα

Αεροσυνοδός της United Airlines χρησιμοποίησε την τσουλήθρα επείγουσας εκκένωσης του αεροσκάφους της, αφού προσγειώθηκε στο Χιούστον, για να αποβιβαστεί από το Boeing 737-900 που ήταν γεμάτο επιβάτες.

Όπως δήλωσε αξιωματούχος της αεροπορικής εταιρείας, η αεροσυνοδός χρησιμοποίησε την τσουλήθρα εσκεμμένα, ενώ πρόσθεσε ότι υπεύθυνοι της εταιρείας μίλησαν μαζί της, για να κατανοήσουν τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την κίνηση.

Σε βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Χιούστον KPRC, η αεροσυνοδός φαίνεται να ρίχνει την τσάντα της έξω από την πόρτα που βρίσκεται πίσω από το πιλοτήριο και να πέφτει στην τσουλήθρα. Στη συνέχεια, παίρνει την τσάντα της και απομακρύνεται από το αεροσκάφος, που έχει προσγειωθεί.

Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του τηλεοπτικού δικτύου, το αεροσκάφος απεικονίζεται ενώ βρίσκεται στην πύλη και η τσουλήθρα έχει κατέβει στην αντίθετη πλευρά της πύλης.

Η πτήση, με 159 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα, είχε αναχωρήσει από το Σακραμέντο με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο George Bush του Χιούστον.

Η αεροσυνοδός, τα στοιχεία της οποίας δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εταιρεία, απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά της.

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

About Kostas Athanasoulis