Home / Ειδήσεις / Αγόρι 13 χρόνων έκλεβε κινητά από μαγαζί στην Πάτρα

Αγόρι 13 χρόνων έκλεβε κινητά από μαγαζί στην Πάτρα

Ο ανήλικος αναλάμβανε τις κλοπές, όσο το ζευγάρι των συνεργών του απασχολούσε τους υπαλλήλους!

Μέλος οργανωμένης σπείρας που έκλεβε συστηματικά πανάκριβα κινητά από το ίδιο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην περιοχή του Γλαύκου στην Πάτρα, ήταν ένα ανήλικο αγοράκι μόλις 13 χρόνων! Μάλιστα, αυτό αναλάμβανε τις κλοπές, όσο το ζευγάρι των συνεργών του απασχολούσε τους υπαλλήλους!

Στην τελευταία προσπάθειά του να «βουτήξει» ένα κινητό μεγάλης αξίας, ο ανήλικος «μακρυχέρης» δεν πρόσεξε ότι ήταν παγιδευμένο με αντικλεπτικό σύστημα κι έτσι, όταν πήγε να βγει από το κατάστημα μαζί με τον 37χρονο συνεργό του, άρχισε να ηχεί ο συναγερμός! Οι υπάλληλοι τους ακινητοποίησαν αμέσως και κάλεσαν άνδρες της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή, οι οποίοι τους συνέλαβαν.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, μαζί με μια 29χρονη που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, είχαν αρπάξει από το ίδιο κατάστημα την περασμένη Τρίτη άλλα δυο κινητά συνολικής αξίας 1.500 ευρώ! Ο 13χρονος και ο 37χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, όπως και στην 29χρονη η οποία αναζητείται.

Πηγή: protothema.gr

About Vassilis Batzis