Home / Αθλητισμός / Βόλεϊ / Ήττα – αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την Σουργκούτ στο CEV Cup

Ήττα – αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την Σουργκούτ στο CEV Cup

Πειραιάς
Αποκλείστηκε από τους «4» του CEV Cup η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, καθώς ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Σουργκούτ, στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης, στου Ρέντη.

Η ρωσική ομάδα ήταν ανώτερη απόψε και, καθώς είχε επικρατήσει με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ στον πρώτο προημιτελικό, «σφράγισε» την πρόκριση στους «4».

Ο Ολυμπιακός έχασε τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο σετ με 22-25, έστω κι αν στο δεύτερο ο Ολυμπιακός επέστρεψε -με υπερπροσπάθεια- από το 13-20 και το έκανε 21-21.

Στο 3ο σετ, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 20-17, αλλά τα καρφιά των Τσουκ, Μπακούν είχαν ως αποτέλεσμα το 24-26 υπέρ των Ρώσων.

Πρόκριση στους «8» του Challenge Cup για τον Εθνικό

Στην προημιτελική φάση του Challenge Cup ανδρών προκρίθηκε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που «ζευγάρωσε» τις νίκες του επί της Σπαρτάκ Λιγκ στο πλαίσιο της φάσης των «16». Η ακριτική ομάδα είχε επικρατήσει 3-2 στη Σερβία στην πρώτη αναμέτρηση και με τη σημερινή νίκη της με 3-0 στον αγώνα ρεβάνς «σφράγισε το εισιτήριο» για τους «8» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ιστανμπούλ BBSK (Τουρκία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία).

Τα σετ: 25-23, 25-19, 26-24.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

About admin