Home / Αθλητισμός / Έχουν συνυπάρξει στην Ίντερ Καμπιάσο και Στραματσόνι

Έχουν συνυπάρξει στην Ίντερ Καμπιάσο και Στραματσόνι

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Εστεμπάν Καμπιάσο να ξεκινήσει στο ντέρμπι στη Λεωφόρο, λειτουργώντας ως το… κρυφό χαρτί του Ολυμπιακού λόγω της συνύπαρξής του με τον Στραματσόνι στην Ίντερ.

Σημαντικό ρόλο στην τακτική που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (21/11) ενδέχεται να παίξει ο Εστεμπάν Καμπιάσο.

Ο Αργεντινός χαφ μπορεί να αποτελέσει ως ένα πολύ καλό… κρυφό χαρτί του Μάρκο Σίλβα, αν και ακόμα όλα είναι ανοιχτά για την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι Πειραιώτες στη Λεωφόρο.

Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι θα προε΄ρχονται από αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν για το Champions League, και έτσι μπορεί ο πρώην διεθνής άσος να πάρει φανέλα βασικού.

Ο Καμπιάσο γνωρίζει πολύ καλά τον Αντρέ Στραματσόνι, τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, και είχαν συνεργαστεί για 15 μήνες στην Ίντερ. Έτσι ο Αργεντινός μπορεί να αποτελέσει τον… πληροφοριοδότη του Σίλβα όσον αφορά τη φιλοσοφία, τις τακτικές και ό,τι άλλο αφορά τον Ιταλό συνάδελφό του.

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/o-kampiaso-kserei-ton-stramatsoni/3121255

About basilis progressive