Home / Γενικές ειδήσεις / Έρχεται το “International Dog Festival – Athens 2015” και η ΖΕΗ με τα σκυλάκια της θα είναι εκεί!

Έρχεται το “International Dog Festival – Athens 2015” και η ΖΕΗ με τα σκυλάκια της θα είναι εκεί!

«Τα σκυλιά είναι ο σύνδεσμός μας για τον παράδεισο. Δεν γνωρίζουν το κακό, την ζήλια, την δυσαρέσκεια. Το να κάθεσαι με έναν σκύλο στην πλαγιά ενός λόφου σε ένα λαμπρό απόγευμα είναι σαν να βρίσκεσαι στην Εδέμ, όπου η απραξία δεν ήταν βαρετή αλλά ειρήνη».

Με τα λόγια του διάσημου συγγραφέα, Μίλαν Κούντερα ανακοινώθηκε η πέμπτη  εκδοχή του μοναδικού φιλοζωικού θεσμού στην Ελλάδα “International Dog Festival– Athens 2015” που θα λάβει χώρα από τις 9 ως τις 11 Οκτωβρίου στο ανακαινισμένο «MEC-Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο» στην Παιανία (Λεωφ. Λαυρίου 301).

DOG festival LOGO-athens 2015

Λίγες ημέρες μετά από την «Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων» (4 Οκτωβρίου), το «International Dog Festival – Athens 2015» θα αποτελέσει μια τριήμερη γιορτή, αφιερωμένη στους καλύτερους μας φίλους, τα σκυλάκια και με μια σειρά καινοτομιών και εκδηλώσεων θα φροντίσει να σας εφοδιάσει με γνώσεις για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ευζωίας των μικρών μας φίλων.

Απ΄αυτήν την μεγάλη εκδήλωση -που αναβαθμίζει ουσιαστικά τον ρόλο του σκύλου στην ελληνική κοινωνία- δεν θα μπορούσε να λείπει η Ζωοφιλική Ενωση Ηλιούπολης δίνοντάς μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε από κοντά κάποια απ’ τα σκυλάκια της που ψάχνουν οικογένεια, να ενημερωθούμε για διάφορα θέματα που αφορούν τα αδέσποτα αλλά και να ψυχαγωγηθούμε -μικροί και μεγάλοι- σε μια ξεχωριστή εκδήλωση γι’ αυτά με face painting, body painting, κλόουν και πολλές εκπλήξεις!

Εκτός από τα λατρεμένα σκυλάκια της ΖΕΗ, ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδας όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιήσει την τριπλή διεθνή έκθεση μορφολογίας, η οποία εφέτος θα αποτελέσει για τους νικητές κριτήριο συμμετοχής για το μεγαλύτερο παγκόσμιο dog show, την περίφημη «Crufts»( 10 -13 Μαρτίου 2016).

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα υπάρξουν μια σειρά από δραστηριότητες που θα μας γνωστοποιήσουν το πολύτιμο έργο του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας. Η παρουσίαση των Ελληνικών Φυλών σκύλων αποτελεί την παρακαταθήκη της πολιτιστικής κληρονομιάς και θα συνδυαστεί άψογα με το νέο, που εκπροσωπεί η ομάδα των Νεαρών Χειριστών του Κ.Ο.Ε. «Πατουσάκια – Φιλαράκια», οι οποίοι θα επιδείξουν την δεξιοτεχνία τους με τους πιστούς συνοδούς τους.

Θα υπάρξει και φέτος η λατρεμένη παράσταση από όλους τους επισκέπτες του Dog Dancing, ενώ δεκάδες σκυλάκια θα επιδείξουν τις ικανότητες τους στο άθλημα των σκύλων, το Dog agility.

Πρωταγωνιστική παρουσία θα έχει και η Ιωάννα Μαρία Γκέρτσου, η δημιουργός της Ελληνικής Σχολής Εκπαίδευσης Σκύλων-Οδηγών «Λάρα», η οποία ίδρυσε την σχολή το 2008 για να βοηθήσει με την εκπαίδευση των σκύλων, που αποτελούν οδηγούς για τους συμπολίτες μας με προβλήματα όρασης.

Κατά την διάρκεια της παράλληλης εκδήλωσης θα γίνουν επιδείξεις περιποίησης από τους groomers, που θα λάβουν μέρος σε αυτήν, οι οποίοι θα δώσουν συμβουλές για την φροντίδα των σκυλιών μας.

poster-dog-festival

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ θα υπάρχει parking για όλους και δωρεάν Wi Fi  για τους επισκέπτες του φεστιβάλ.

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου: 12:00 – 22:00

Σάββατο 10 Οκτωβρίου: 10:00 – 22:00

Κυριακή 11 Οκτωβρίου: 10:00 – 22:00

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο +30 210 7794529,  στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@welldone.com.gr .

 

 

 

About maryav