Home / Internet / Έρχεται η ταινία Assassin’s Creed !

Έρχεται η ταινία Assassin’s Creed !

Είναι πλέον γεγονός. Η ταινία Assassin’s Creed είναι καθ’οδόν ! Μετά απο την άκρως πετυχημένη σειρά βιντεοπαιχνιδιών του ομώνυμου τίτλου, η Ubisoft αποφάσισε οτι ήρθε η ώρα να ”ρίξει τα δίχτυα της” και στον κόσμο του σινεμά μετά απο αυτόν του gaming. Τα γυρίσματα έχουν ήδη αρχίσει και μάλιστα είναι απο τις ελάχιστες περιπτώσεις που μια ταινία είναι εμπνευσμένη απο ένα παιχνίδι !

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει ο Γερμανο-ιρλανδός ηθοποιός Μάικλ Φασμπέντερ (είχε παίξει τον Μαγκνίτο στο X-men η νέα γενιά) υποδυόμενος έναν Ασασίνο στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Σκηνοθέτης θα είναι ο Τζάστιν Κούρζελ, ενώ παραγωγοί της ταινίας είναι ο Φράνκ Μάρσαλ και η Ubisoft Motion Pictures.

Η πλοκή της ταινίας  ξεκινάει απο την τωρινή εποχή όταν ο Κάλουμ Λίντς ανακαλύπτει οτι είναι απόγονος της μυστικής κοινωνίας των Ασασίνων (δολοφόνοι που ήταν υπέρ του λαού και κατά της τυραννικής και διεφθαρμένης άσκησης της εξουσίας) και μέσω ενός μηχανήματος γενετικών αναμνήσεων καταφέρνει να ξαναζήσει ο ίδιος τις περιπέτειες του απογόνου του, του Αγκιλάρ, στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Αφού στη συνέχεια αποκτήσει καταπληκτικές ικανότητες και πολύ σημαντικές γνώσεις, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τους Templars (αυτούς που ασκούν την εξουσία με διεφθαρμένο τρόπο) του σήμερα.

Η ταινία αναμένεται με ανυπομονησία απο τους φαν της πετυχημένης σειράς των βιντεοπαιχνιδιών και μένει μόνο να δούμε αν θα εκπληρώσει τις προσδοκίες τους. Υπομονή μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου του 2016 που είναι και η μέρα προβολής !

 

 

Assassin's_Creed_The_Movie_Promo

 

AC_Aguilar

Επιμέλεια : Αθανασούλης Κώστας

About Kostas Athanasoulis