Home / Media / Ένωση Κεντρώων: Μην τολμήσει η κυβέρνηση να δώσει άδεια σε Τούρκο καναλάρχη

Ένωση Κεντρώων: Μην τολμήσει η κυβέρνηση να δώσει άδεια σε Τούρκο καναλάρχη

«Nα διατηρηθεί η πολυφωνία»

Αθήνα
Η Ένωση Κεντρώων «ζητά να μην “τολμήσει” ο Σύριζα να δώσει άδεια στον Τούρκο επιχειρηματία και παράλληλα να κλείσει κανάλια όπως το Μακεδονία ή άλλα» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Η Ένωση Κεντρώων επισημένει πως «υπάρχει η σχετική πληροφορία ότι ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού TV8 της Τουρκίας σε συνέντευξη του σε γνωστό περιοδικό της χώρας του ανέφερε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον κ. Τσίπρα για να είναι εκείνος ο ένας εκ των τεσσάρων καναλαρχών πανελλαδικής εμβέλειας που θα πάρει την σχετική άδεια».

Στη συνέντευξή του αυτή ο τούρκος επιχειρηματίας φέρεται να δήλωσε ενθουσιασμένος «γιατί από τον Οκτώβρη θα έρθει στην χώρα μας ως νέος καναλάρχης. Υπήρχαν δύο τρόποι (δήλωσε) για να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα ως καναλάρχης, ο ένας με το να αγοράσει κάποιο τοπικό κανάλι και ο δεύτερος με το να του δοθεί άδεια συχνότητας πανελλαδικής εμβέλειας από την κυβέρνηση».

Καταλήγοντας η Ένωση Κεντρώων αναφέρει: «Εμείς θέλουμε ανοιχτά όλα τα υπάρχοντα κανάλια ώστε να διατηρηθεί η πολυφωνία και η Δημοκρατία και να γίνει η διαχείριση των οφειλών τους αμέσως».

Newsroom ΔΟΛ

About admin