Home / Ειδήσεις / Έκκληση στους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, απηύθυνε ο Αντ. Μανιτάκης

Έκκληση στους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, απηύθυνε ο Αντ. Μανιτάκης

Έκκληση στους Έλληνες πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την Κυριακή για να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους και να μην επιλέξουν την αποχή, απηύθυνε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Αντώνης Μανιτάκης από το Εθνικό Τυπογραφείο, το οποίο επισκέφθηκε το πρωί.

Ο υπουργός, αφού σημείωσε ότι η ψήφος δεν είναι απλώς δικαίωμα, αλλά υποχρέωση και καθήκον, κάλεσε τους ψηφοφόρους «να προσέλθουν στην κάλπη με δική τους απόφαση, ελεύθερα, συνειδητά, υπεύθυνα, να αποφασίσουν και να μην αφήσουν στους άλλους να αποφασίσουν για τους ίδιους».

«Οι εκλογές αυτές είναι από τις κρισιμότερες της μεταπολιτευτικής περιόδου, όχι μόνο γιατί συμπίπτουν με μία εθνική κρίση, μία οικονομική κρίση της Ελλάδος που διαρκεί τώρα πέντε χρόνια και δεν τελειώνει, αλλά και γιατί αυτές οι εκλογές συμπίπτουν με μία κρίση που διέρχεται η Ευρώπη. Μία κρίση του προσφυγικού-μεταναστευτικού που είναι ίσως η πιο σημαντική κρίση που γνώρισε η Ευρώπη μετά τη μεταπολιτευτική περίοδο», υπογράμμισε ο κ. Μανιτάκης.

About m bonsu