Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / «Έδειξε χαρακτήρα ο διαιτητής και μας αδίκησε»

«Έδειξε χαρακτήρα ο διαιτητής και μας αδίκησε»

Βέλη κατά του διαιτητή της αναμέτρησης κόντρα στη Βέροια «εξαπέλυσε» ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή, Κερέμ Μπουλούτ, τονίζοντας ότι αποτέλεσε τον δωδέκατο παίκτη των γηπεδούχων.

Αρκετά αιχμηρός για την απόδοση του διαιτητή του ματς, Βέροια-Ηρακλής (0-0) ήταν ο Κερέμ Μπουλούτ σε δηλώσεις που έκανε στον Arena FM, σχολιάζοντας ότι ο Μιχάλης Βοσκάκης ήταν ο δωδέκατος παίκτης των γηπεδούχων. «Θα γυρίσει η τύχη», σχολίασε.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς με τη Βέροια: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Βέροια. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε τα πάντα, δείξαμε χαρακτήρα. Ο διαιτητής όμως, έδειξε και αυτός… χαρακτήρα και μας αδίκησε. Ο δωδέκατος παίκτης της Βέροιας ήταν ο διαιτητής, ενώ ο δικός μας δωδέκατος παίκτης ήταν ο κόσμος. Η δική μου φάση ήταν κόκκινη κάρτα και δε μας έδωσε πολλά φάουλ. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Η Βέροια δεν είναι κακή ομάδα. Η ομάδα είναι άτυχη αλλά πιστεύω θα γυρίσει η τύχη».

-τη φάση που έβγαινε μόνος του με τον Λόπεθ, τόνισε: «Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τον λόγο που δεν πήρα ούτε φάουλ. Είναι φάουλ και αποβολή του παίκτη, αλλά δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη φάση που αδικηθήκαμε. Η διαιτησία ήταν τραγική, με πολλές αποφάσεις εις βάρος μας. Υπάρχουν παιχνίδια που όσο και να προσπαθείς είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τέτοιες διαιτησίες».

-τη δική του παρουσία: «Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, καθώς είχα να παίξω αρκετό καιρό. Βοήθησα την ομάδα και δεν ήταν στόχος μας ο βαθμός της ισοπαλίας. Δε μπορούμε να πούμε πως ήταν κακό το αποτέλεσμα».

-την παρουσία του κόσμου: «Ήταν πραγματικά απίστευτη η παρουσία του κόσμου μας. Πήραν το μισό και παραπάνω γήπεδο και νιώθαμε πως παίζαμε στο σπίτι μας. Η βοήθεια του κόσμου ήταν τρομερή και αν δεν τον είχαμε δίπλα μας ίσως να μην παίρναμε ούτε τον βαθμό».

πηγή sportfm

About m bonsu